​BV Jääkarhut D-tyttöjen AM-pronssia
D-tytöt VanhemmatJulkaistu: 13.04.2024 19.49

Blues Volleyn Jääkarhut voittivat pronssia Koivusaaren koululla 13.4. pelatussa D-tyttöjen aluemestaruus turnauksessa. Kultaa otti Puma Storm ja hopeaa Ruokolahden Raju.

Pronssiottelun ekan erän vei Salpis Pingviinit 25-22. Olimme toisessa erässä häviöllä 10-1. Peli harmitti niin paljon, ettei kyyneliltäkään vältytty. Periksi ei annettu ja usko omaan tekemiseen nousi joukkueen sisältä ja jääkarhumaisen viileästi joukkue kiri tasoihin tilanteeseen 20-20. Wilhelmiina Huttunen ja Meea Kosunen hyökkäsivät ennakkoluulottamasti ratkaisupalloissa ja erä Bluesille 25-22. Kolmas erä oli rentoa ja joukkue puolusti jokaisen pallon loppuun asti. Erä päättyi 15-10 ja koko peli 2-1 Bluesille.
Joukkueessa pelasivat Eea Leisi, Nea Tossavainen, Wilhelmiina Huttunen ja Joukkueen parhaana pelaajana palkittu Meea Kosunen. Alueen tyttöjen päävalmentaja Jouni Helenius oli jakamassa palkinnnot ja toivoi tapaavansa kaikki pelaajat alueleiripäivällä!

Joukkueen peli-/fysiikkavalmentajana on toiminut Matti Huttunen. D-harjoitusryhmää valmentaa Seppo Lehikoinen, Janne Ylinenpää ja Niina Kääriäinen. Jussi Tuominen käy pitämässä täsmätreenejä ja sparraa valmentajia. Joukkueen turnauksissa ahertaa Tiina Kosunen rakkaudesta lajiin 🏐💙Kiitos kaikille. Yhdessä teimme tästä mahdollista ja pelaajat te olette mahtavia 🫶