It's Blues time!

Lentopalloilua Järvenpäässä

JÄRVENPÄÄN BLUES VOLLEY TÄYTTÄÄ 30 VUOTTA 2023


Blues Volley

Järvenpääläinen Blues Volley on ollut vastustajien harmina jo vuodesta 1993. Tänään Blues Volley on merkittävä juniorilentopalloiluun toimintaansa painottanut lentisseura Suomen Lentopalloliiton Eteläisellä alueella (ESLA), lapsi- ja nuorisourheilun laatusertifikaatin Tähtiseura.

Kirkkaimpia kilpailusaavutuksia ovat B-poikien Suomen mestaruus v. 2008 ja C-poikien SM-hopea v. 2013. Viimeisimpänä SM-tason saavutuksena on B-tyttöjen pronssi keväällä 2018. Myös B-tytöt ylsivät SM nelosiksi vuonna 2012 ja C-tytöt uusivat tempun 2016. Myös miesten masterjoukkueiden SM-mitaleita on juhlittu Järvenpäässä ja naisjoukkueemme pelasi 1-sarjaa v. 2006-2008

Bluesin joukkueiden liki 20 Etelän aluemestaruusmitalin lisäksi kasvattimme ovat saavuttaneet Pohjoismaiden mestaruuksia ja edustaneet Suomea EM-kisoissa poikien maajoukkueissa. Useitakin seuran kasvatteja yltänyt miesten ja naisten Mestaruusliigatasolle ja jopa miesten maajoukkueeseenkin on noustu Bluesin kautta. Blues Volley haluaa jatkossakin mahdollistaa ja tukea alueemme lapsia ja nuoria urheilijapolulla laadukkaaseen sekä tavoitteelliseen lentopallovalmennukseen.

Mutta meillä voi harrastaa lentistä rennomminkin tavoittein, siinä sloganimme on ”swengiä peliin”!


Blues Volleylla on myös aktiivisia miesten ja naisten joukkueita.

  • Blues Volleyn naisten edustusjoukkue pelaa 2-sarjassa.
  • Naisten aluesarjan joukkue
  • Naisten paikallissarjan joukkue pelaa ESLA:n alaista paikallissarjaa.
  • Leidi-lentis on tarkoitettu harrastelijoille, jotka eivät ota pelaamista turhan vakavasti.
  • Miehet (kaikki masters -pelaajia) pelaavat kahdella joukkueella Viking Line Cupia, molemmat miesten harrastesarjassa.

Lisäksi miehet osallistuvat eri ikäkausijoukkueilla mastersien turnauksiin (Homenokka- ja Kolibri -turnaukset) ja Lentopalloliiton SM-turnauksiin. Tällä hetkellä joukkueita on kolme; M55, M60 ja M65.

Yhteystiedot löydät joukkueiden sivuilta.