Joukkueiden uutiset

A-tytöt pelasivat syksyn ensimmäiset pelinsä tasonmittaus turnauksessa La 19.9.Maskussa. Tytöistä peleissä mukana Tekla(C), Mirja, Elli, Maisa, Essi, Alina, Pihla, Eevi, Venla, Aamu, Maj-Liis ja Tuuli. Päävalmentajana Harri ja apuna Jussi.
Ryhmä on aloittanut treenit innokkaasti ja hyvällä asenteella ? Kuukauden verran on harjoiteltu omatoimisesti kotona fysiikkaa sekä kerran viikossa yhdessä myös salissa/biitsikentältä vaihtelevilla kokoonpanoilla.
Blues Volleyn naistenjoukkue uudistuu ensi kaudella. Pelaajarungon muodostavat seuran omat vanhemmat tyttöjuniorit sekä mukana on myös muutama kokeneempi pelaaja.
BV Blue osallistui C-tyttöjen aluemestaruusturnaukseen la 7.3.2020 Kausalassa sijoittuen neljänneksi. Kulta meni Ruokolahden Rajulle, hopea Helsinkiin PuMalle ja pronssi Kausalaan. Järvenpään BV Blue oli neljäs, Hollolan Salpis viides ja Helsingin PuMa C4 kuudes.
4. pooliturnaus pelattiin Karkkilassa lauantaina 8.2. Turnauksessa mukana tehonelikko Hugo, Elias, Jere ja Onni. Valmentajana Minna.
RSS ATOM