Aikuisjoukkueiden toimintakertomukset

TOIMINTAKERTOMUKSET – AIKUISTEN SARJAT JA RYHMÄT 2019-2020

N2-sarjajoukkue Blues Sisters

Joukkueen valmentajina jatkoivat Emmi Bani ja Niina Kääriäinen, jälkimmäisen ollessa myös yhteyshenkilö.

Blues Sisters harjoitteli kerran viikossa ja pelasi 2-sarjaa lohkossa 6, jossa oli kuusi joukkuetta.
Alkusarjassa Sisters voitti lohkonsa jättäen taakseen mm . KoVen ja Woimamammat.
Noususarjassa, lohkossa 9 oli niin ikään kuusi joukkuetta. Sarjan jäätyä koronapandemian takia yhtä peliä vaille valmiiksi sijoitus oli viides.

Tavoitteena Blues Sistersillä oli säilyttää 2-sarjapaikka, nauttia pelaamisesta ja toistemme seurasta. Jokaista peliä lähdettiin voittamaan pyrkien kuitenkin peluuttamaan kaikkia paikalle saapuneita pelaajia.

Kauden jäädessä kesken maaliskuun puolivälissä jäi suurin osa SM-kisoista toteutumatta. Ainoastaan
naisten SM50-mastersit ennätettiin pelata ja sieltä Woimamammoja edustanut Emmi Bani saavutti hopeaa.

BV Bigsisters

Pelasivat kauden 2019 – 2020 Etelä-alueen paikallissarjaa. Joukkueeseen kuului yhdeksän pelaajaa.
Sarjaan lähdettiin ajatuksella, että kaikki saavat peliaikaa tasapuolisesti ja vanhemmat/kokeneemmat opastavat nuorempia pelillisesti. Pelattiin tosissaan, muttei totisesti.

Alkulohkossa oli viisi joukkuetta ja yhdellä tappiolla olimme lohkon ykkösiä. Ylemmässä paikallissarjassa oli yhdeksän joukkuetta ja viidellä voitolla sijoitus oli toinen. Ylemmässä jatkosarjassa oli kuusi joukkuetta, joka piti pelata kaksinkertainen sarja, mitä jäi kesken koronan takia. Sijoitus siinä vaiheessa oli kolmas.

Yhteyshenkilönä toimi Kati Viinikainen


Master miehet M50, M55 ja M60

Blues Volleyn M50-joukkueen SM-sijoitus oli 7./13 joukkueen lopputurnauksessa. 30.11.–1.12.2019 pelatussa Kolibri-turnauksessa Tampereella M50 sijoittui hopealle, M60 pronssille. Joukkueet osallistuivat 28.–29.9.2019 myös Homenokka-turnaukseen Jyväskylässä, M55-joukkue kultaa ja M60-joukkue hopeaa.

Yhdistelmäjoukkue osallistui jo perinteisesti myös loppukesän Linna Volley -turnaukseen Savonlinnassa jossa sijoitus seitsemäs.