Blues Volleyn kasvateille tuplamestaruudet Suomen Cupissa

19.1.2020

Lentopallo Suomen Cup 2019 - Tuuli Tuominen (LiigaPloki)
Lentopallo Suomen Cup 2019 - Tuuli Tuominen (LiigaPloki)
Lentopallo Suomen Cup 2019 - Mikko Karjarinta (VaLePa)
Lentopallo Suomen Cup 2019 - Mikko Karjarinta (VaLePa)

Tampereella 18-19.1.2020 pelatuissa Suomen Cupin finaaleissa Blues Volleyn kasvatit nostivat kannua sekä naisten että miesten TV 2 kanavalla nähdyissä finaaleissa!

Lauantain naisten finaalissa Pihtiputaan LiigaPlokin aloituskuusikkoon noussut yleispelaaja Tuuli Tuominen oli pelin ratkaisuhetkillä isossa roolissa joukkueensa kaataessa huippujännittävässä kahden ja puolen tunnin viiden erän pelissä Suomen kenttiä pitkään dominoineen salolaisen LP Viestin.

Sunnuntain miesten finaalissa Cup kannun nostosta pääsi iloitsemaan toinen Bluesin kasvatti, Vammalan Lentopallon keskipelaaja Mikko Karjarinta. Savo Volley ei kyennyt uhkaamaan VaLePan 3 - 0 voittoa. Peliesitystensä lisäksi toista kertaa peräkkäin cup pokaalia nostaneen Mikon TV haastattelukin oli miehekästä kuunneltavaa. 

Saman kasvattajaseuran pelaajien yltäminen samana vuonna molempien Cup pokaalien voittoon on harvinaista herkkua suurissa palloilulajeissa ja samalla suuri onnistumisen tunne sekä innoituksen aihe kasvattajaseuralle!

Kyse on  paikallisen seuran juniorikasvattien onnistuneesta urheilijapolusta suomalaisiin aikuisten huippujoukkueisiin. Se on samalla myös osoitus kasvattajaseuran kyvystä tehdä perusta tavoitteelliseen valmennustyöhön.
Kasvattajaseurat pääsevät vain harvoin otsikoihin näistä saavutuksistaan.  Mutta seurassa ymmärretään näiden pelaajien saavutusten arvo ja ollaan niistä rinta rottingilla.