Power Cup 2017 Vantaalla - Tule talkoisiin! Tarvitsemme Sinua!

2.2.2017

Blues Volley on mukana järjestämässä maailman suurinta juniorilentopallon Power Cup 2017 -turnausta Vantaan Myyrmäen Urheilupuistossa 8.-11.6.2017. Power Cup -turnaukseen osallistuu noin 8.000 pelaajaa, yli 10.000 ihmistä. Pelikenttiäkin on noin 300! Vastuullamme on noin 700 talkoolaisen kokoaminen kisajärjestelyihin yhdessä kuuden muun pääkaupunkiseudun juniorilentopalloseuran kanssa.

Bluesin osuus talkoolaisten määrästä eri tehtäviin on 100-150 henkeä.
Niinpä jokaisen juniorimme tulisi saada ainakin yksi perheenjäsen, sukulainen tai tuttu talkoolaiseksi. Tehkää joukkueet tästä tavoite itsellenne!

Eikä vetoomus koske vain junioripelaajiemme perheitä, vaan myös aikuispelaajien, heidän kavereidensa, kaimojen sekä muiden lentopallosta ja urheilusta kiinnostuneiden talkoopanos on nyt todella tarpeen. Osallistumalla tuet lasten ja nuorten liikuntaa! Upean talkookokemuksen lisäksi hankit hieman varoja joukkueellesi tai niin halutessasi Blues Volleylle.

Liitteen rekrytointikirjeessä on lisätietoa turnauksesta sekä ilmoittautumisesta talkoolaiseksi eri tehtäviin. Huomaa, ettei sinun ole välttämätöntä osallistua koko turnauksen ajaksi, myös lyhytaikaisempi apu otetaan avosylin vastaan. Kuitenkin talkoolaisia tarvitaan jo maanantaista alkaen, vaikka itse turnaus on torstaista sunnuntaihin.

Lisää tietoa turnaustapahtumasta:  http://www.powercup.info/  Klikkaa auki!
Nettisivuilla myös videoita talkootehtävistä, jotka on kuvattu viime kesän Hämeenlinnan Powerista.

Lisätietoja:  Minna Saarinen, puh. 040 724 4912, e-mail minna-annukka.saarinen@kolumbus.fi
Minna toimii Power Cup 2017 organisaatiossa vastuualueenaan huoltotehtävät.
Mikko Partti, puh. 050 599 3288, e-mail partti.mikko@kolumbus.fi

Liitteet