D-poikien turnaus

13.2.2020
4. pooliturnaus pelattiin Karkkilassa lauantaina 8.2. Turnauksessa mukana tehonelikko Hugo, Elias, Jere ja Onni. Valmentajana Minna.

Jo tutuksi käyneellä aamulenkillä käytiin vähän herättelemässä itseä päivän peleihin ja käytiin läpi turnauksen tavoitteita jotka tälläkin kertaa olivat liikkuminen ja äänen käyttö. Nämä siis poikien itse asettamat tavoitteet.

Lenkin jälkeen saliin ja kapteeni Hugo piti alkulämmittelyt ja tutun minäringin. Sillä välin kun valmentaja oli hetken muualla olivat pojat lisänneet hieman lisää omia sääntöjä rinkiin. Jos potkii palloa pitää potkijan punnertaa viisi kertaa ja toinen sääntö oli ,että jos pallo putoaa lattiaan niin että kukaan ei sitä hae kaikki punnertavat yhden kerran. Tuo toinen sääntö päätetttiin poikien aloitteesta ottaa mukaan myös päivän peleihinkin.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli KaPo, joka aikaisemmista kohtaamisista tiedettiin kovaksi vastustajaksi. Ihan hyvää peliä pojat esittävät tiukasa vastustajasta huolimatta. Vastusta vei siltikin molemmat erät nimiinsä.

Toisessa pelissä vastustajana PuMa Warriors, jota vastaan aikaisemmin pelit on menneet aika tasaisissa merkeissä. Peli alkoi ihan hyvin kunnes palloa hakiessa pelikaverukset törmäsivät ja Hugo joutui huilaamaan loppuerän kylmäpussia sormessa pidellen . Kolmella pelaaminen sekoitti poikien pelin ja eka erä vastustajalle. Toiseen erään pojat saivat rivit kuntoon ja Hugokin pääsi takaisin kentälle. Toisen erän alku alkoi lupaavasti ja olimme johtoaasemassa aina tilanteeseen 10-6 asti. Siinä vaiheesssa vastustaja sai taas oman pelin kulkemaan ja meillä muutama epäonnistunut suoritus taisi laskea uskoa omaan tekemiseen. Toinenkin erä vastustajalle.

Toisen pelin jälkeen vuorossa ruokatauko , jolloin nauttiin järjestäjän tarjoamasta keittolounaasta.

Tauon jälkeen päivän viimeinen peli , jossa vastustajana Puma Tornadot. Tässä pelissä pojat saivat kasattua itsensä hyvin edellisen hieman haastellisen pelin jälkeen . Nostot nousivat hyvin ja nähtiin rohkeita hyökkäyksiä. Kuten useasti tämän kauden turnauksissa viimeisestä pelistä pelistä voitto ja hyvillä mielin kotimatkalle. Pelin jälkeen puhuttiin poikien kanssa , että pitäisikö turnausaamuina nauttia aamupalaksi jauhelihakeittoa. Niin tässä kuin edellisessäkin turnauksessa sitä oli tarjolla ja sen jälkeen peli kulki ihan erilailla.

Mukaan otetusta säännöstä jossa joutuu punnertamaan jos kukaan ei palloa hae saatiin saldoksi vähän väljällä linjalla 13 punnerrusta jokaisella pelien jälkeen. Kaikki suorittavat ne huolellisesti . On hieno huomata miten poikien keskenään sovituista säännöistä pidetään erityisesti kiinni. Tiivistää joukkuehenkeä kun ollaan me eikä minä ja pidetään kiinni siitä mitä ME ollaan sovittu.

Jatketaan ahkeraa treenaamista ja luodaan uskoa omaan tekemiseen niin ollaan taas hieman valmiimpia seuraavaan turnaukseen joka on Puma Warriorsin järjestämänä 28 . tai 29.3.

Seuraaavaan turnaukseen valmentaja myös tarkistaa ensiapulaukkunsa sisällön, jotta siellä on jäljellä muutakin kuin Aku Ankka laastareita...

-Minna