B-tytöt tarjoilivat ”herkullista kuivakakkua”

12.2.2020

Turnauksen ensimmäinen voitokas erä takana Karhulan Veikkoja vastaan.
Turnauksen ensimmäinen voitokas erä takana Karhulan Veikkoja vastaan.

B-tytöt olivat joulukuun pipariksi menneen turnauksen jälkeen nousseet tammikuussa takaisin korkeampaan, oman tasoiseensa pooliin. Puistolan turnauksessa 18.1. oli Sipookin, jos ei voitettu, niin ei ainakaan hävitty, kuten monesti kauden aikana. Kaksieräinen meni tasan 1-1.

Lauantaina 8.2. päästiin järjestämään kotiturnaus. Hyvä turnaus tulikin. Kovat vastustajat tulivat Korialta, Karhulasta ja totutusti Sipoosta. Liikuntahalli saatiin vasta iltapainotteisesti käyttöön, joten monipuolisuutta turnaukseen tuli siitä, että pelattiin poikittain ja pitkittäin. Lämpöä hallissa oli ainakin riittävästi ja yleisöä mukavasti paikalla. Bluesilta oli kaksi normikuusikon pelaajaa flunssatoipilaina.

 

Turnauksen aloittaneet pelit jäivät ainoiksi 2-0 peleiksi. Blues voitti KaVen ja ArsKorPo SV:n. Muuten pelit venyivät kolmanteen erään ja voittoja pelattiin ristiin. Blues hävisi niukasti molemmat kolmennet eränsä, joten turnauksesta oli tuloksena kolmas sija todella hienojen pelien jälkeen. Jos ennen joulua meni pipariksi, ei nytkään vielä ihan kermakakkua saatu. Tulosta voisi kuvata herkulliseksi ja tasalaatuiseksi kuivakakuksi.

 

Esille täytyy nostaa pelaajavajausta täydentäneet Hilma Solonen ja Tara Stevander. Nuorempi C-ikäinen Hilma tuli tyylikkäästi mukaan B-ikäisten peleihin, pelasi hyvin kaikki pelit alusta loppuun ja kannusti äänekkäästi kentällä tiukan paikan tullen. Tara taas lupautui turnaukseen mukaan pikakomennuksella. Komennuksesta erityisen tekee se, että Tara oli jo jäänyt ryhmästä pois muiden harrastuskiireiden vuoksi, mutta tuli pelikavereita vielä auttamaan. Hienoa, että paikkaajat poissaolijoille löytyivät ja tuloskin oli hyvä.

Seuraavaksi B-tytöillä ns. välierävaihe, jossa ratkotaan jo sijoituksia. Välierissä Blues kohtaa kauden ajalta tuttuja joukkueita, mutta viimeisessä sijoitusturnauksessa näyttäisi tulevan vastaan toistaiseksi meille tuntemattomiakin joukkueita. Hyvä niin!