”Pipariksi meni” B-tytöillä

3.12.2019

Joukkuehenki syntyy yhteisistä jutuista
Joukkuehenki syntyy yhteisistä jutuista
Torjunnassa löytyy pitutta ja kenttäpuolustuksessa valmiutta
Torjunnassa löytyy pitutta ja kenttäpuolustuksessa valmiutta
Onnistunut Aamu Jääskeläisen hyökkäys keskeltä
Onnistunut Aamu Jääskeläisen hyökkäys keskeltä
Pisteestä tuuletetaan
Pisteestä tuuletetaan
Piparijoukkue juomapulloineen on Saran ja Taran käsialaa
Piparijoukkue juomapulloineen on Saran ja Taran käsialaa

Kausi alkaa olla lopussa B/C -tytöillä pelien suhteen. Palloa ei jätetä kuitenkaan rauhaan, sillä harjoitukset toki jatkuvat.

30.11.2019 Kotka
Tyylikkäästä piparkakkuvalmistautumisesta huolimatta Bluesin B-tyttöjen viimeinen turnaus ennen joulua päättyi tuloksellisesti pettymykseen. Pelit pelattiin KaVen vieraana Karhulassa lauantaina 30.11. Muut turnauksen joukkueet olivat syksyltä jo tutut Vanle Vantaalta ja SV Sipoosta. Blues oli vähintäänkin lähellä erävoittoa jokaisessa pelissä, jatkopisteillekin päästiin, eikä rumaa notkahdusta tullut missään vaiheessa. Erävoittoja saatiin kuitenkin lopulta vain yksi seitsemästä pelatusta erästä.

Blues tarjosi muutamille kauas matkustaneille kannattajilleen hyvää joukkuepeliä ja myös hyviä henkilökohtaisia pelisuorituksia. Pallokosketusten laatu ei pysynyt riittävän hyvänä kovien vastustajien voittamiseen. Positiivista on kuitenkin paljon. Joukkuehenki on yleisesti hyvä. Tulostaulua ehkä silmäillään vähän liian tarkasti pelin kuluessa. Jo kolme pistettä putkeen vastustajalle tuntuu nakertavan itseluottamusta. Henkilökohtaisella tasolla tällä kertaa mukana olleista Teklan pelaamisen taso on yleisesti erittäin hyvää, Maj-Liis jujuttaa ja lyö korkealta paljon pisteitä, Ellan syöttö on aina vastustajalle vaikea, Tara torjuu hyvin ja nostotkin sujuvat jo, Tuuli passaa aina vain varmemmin ja pääsee nyt kahden passarin kierrolla käyttämään hyvää lyöntikättänsäkin. Erityisen hienoa seurattavaa on C-ikäisten, Aamun ja Sannin, peli tässäkin sarjassa. Molemmat hyökkäävät hyvin ja varsinkin puolustavat ja nostavat erittäin laadukkaasti. Aamun takarajalle tippuva syöttö hämmästytti Vanlen pelaajat ja valmentajan niin, että aiheesta riitti juttua vielä pelin jälkeenkin.

Seuraavassa turnauksessa on lohkojumboksi jääneellä Bluesilla taas vastassa täsmälleen samat joukkueet kuin edellisessä marraskuun alun turnauksessa. Palataanpa siis vielä edelliseen turnaukseen tyttöjen itse kirjoittaman jutun myötä ja tunnelmoidaan samalla jo tulevaa:

9.11.2019 Sipoo

”Bluesin ensimmäinen peli Sipoota vastaan lähti käyntiin vaihtelevissa merkeissä. Peli lähti käyntiin tasaisesti ja Blues oli aika ajoin johdossa. Tasainen peli kääntyi niukasti Sipoolle, kun Bluesin ote herpaantui lopun paineessa. Peli päättyi 2-0 Sipoolle. Torjunnan ajoitus onnistui hyvin ja vaimennuksia tuli. Äänenkäyttöä saisi kuitenkin lisätä vielä runsain määrin.

Seuraava peli Puman kakkosjoukkuetta vastaan alkoi voitokkaasti Tuuli Nuutisen ja Tara Stevanderin vahvoilla syötöillä. Varmat syötöt takasivat ensimmäisen erän voiton. Vahvat syötöt jatkuivat myös läpi toisen erän ja pelistä voitto Bluesille 2-0. Blues takoi itselleen ainakin 19 ässää pelin aikana. Syöttövirheet pysyivät kurissa - kolme koko pelin aikana. Viimeisessä pelissä tuli selkeä voitto Rajun kakkosjoukkueesta.”