Poikien 2. pooliturnaus

26.11.2019







Pelien jälkeen käytiin vielä herkuttelemassa
Pelien jälkeen käytiin vielä herkuttelemassa

Pelattiin Karkkilassa Su 24.11.

 

Kauden viimeinen turnaus Karkkilassa oli hieman lyhempi turnaus johtuen siitä ,että osa peleistä pelattiin jo aikaisemmin .

Kauden viimeisessä turnauksessa mukana tehonelikko Hugo, Elias, Jere ja Onni. Valmennuksesta vastasi Minna.

Jo tutuksi käyneellä aamulenkillä käytiin läpi turnauksen tavoitteeet. Niitä asetettiin tasan yksi , pidetään hauskaa.

Salissa kapteeni Hugon pitämien alkulämmittelyiden ja pallottelun sekä minä-ringin jälkeen aloitettiin pelit.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli KaPo. Jo ensimmäisestä erästä lähtien oli nähtävissä että pojat olivat liikkeellä hyvällä peliasenteella. Ensimmäinen erä vastustajalle 25-16. Pisteet eivät kerro totuutta poikien hyvästä ja rohkeasta pelaamisesta. Toisessa erässä jatkettiin hyvin alkanutta taistelua ja sitä riitti aina jatkopisteille asti. Erä vastustajalle 32-30!

Toisessa pelissä vastustajana PuMa Sharks, jota vastaan aikaisemmin pelit on menneet aika tasaisissa merkeissä. Pojat jatkoivat hyvin alkanutta pelaamista myös tässä pelissä. Nähtiin torjuntoja, hienoja hakupalloja. uskallettiin yrittää uudestaan iskulyöntiä vaikka ensimmäinen ei ihan onnistunutkaan myös syöttövarmuus oli kohdillaan tässä pelissä kuin myös KaPo pelissä.

Puma pelistä voitto 2-0.

On hienoa nähdä miten paljon pojat ovat syksyn aikana kehittyneet ja kuinka ryhmä alkaa pikkuhiljaa hitsautua enemmän yhteen. Samanlaista iloa kuin nähtiin tässä turnauksessa nähdään toivottavasti myös seuraavissa koitoksissa.

Jatketaan ahkeraa treenaamista niin ollaan taas hieman valmiimpia seuraavaan turnaukseen joka on 18.1.

-Minna

 

Liitteet