Senioreiden M60-joukkue neljäs Limingassa

25.3.2019

BV:n M60-joukkue Limingassa
BV:n M60-joukkue Limingassa

BV:n M60-joukkue sijoittui hienosti neljänneksi Limingan SM-turnauksessa 23.-24.3.

Tämänvuotinen M60-ikäluokan SM-lopputurnaus järjestettiin Limingassa paikallisen Niittomiesten isännöimänä. Mukana oli kaikkiaan 16 joukkuetta eri puolilta Suomea.

BV:n alkulohkon pelit alkoivat lauantaina mukavasti voitolla Sauvon Konkareista erin 2-0 ja jatkoa seurasi voitto oululaisesta Terva-Lentiksestä erin 2-1. Seuraavana oli vastassa aina kova Well-Parrat jolle hävisimme 0-2. Alkulohkon kakkospaikka toi vielä lauantaille yhden ottelun Rauman Urheilijoita vastaan, jonka voitimme selkeästi 2-0. Näin oli varmistettu sunnuntaille ottelut sijoista 1-8.

Sunnuntain ensimmäinen ottelu oli ennakkoon kovaa viime vuoden mestaria Vihtavuoren Pamausta vastaan, mutta BV:n paras vire osui juuri tähän otteluun ja käänsimme sen eduksemme erin 2-1. Jatkossa pelasimme siten sijoista 1-4.

Seuraavana oli vastassa aina kova Mikkelin Passarit jolle taivuimme selkeästi 0-2 ja näin edessä oli turnauksen viimeinen ottelu, pronssiottelu isäntiä Niittomiehiä vastaan.

Ensimmäinen erä tuli BV:lle hyvien syöttöjen ja kenttäpuolustuksen ansiosta, seuraava erä taas Niittomiehille ja kolmannessa erässä käytiin henkien taistelua voitosta, mutta isännät veivät sen hyvien syöttöjen avulla numeroin 15-12.

Tämän ikäluokan turnaus oli kärkipään osalta erittäin tasainen ja turnauksessa aikana pelattiin useita 2-1 -otteluita.

Mitalijoukkeet olivat: 1. Passarit, 2. Well-Parrat ja 3. Limingan Niittomiehet.

BV:n joukkueessa pelasivat Martin Björkas, Markku Hagelin, Jukka Helander, Reijo Jaakkola, Jouko Kyytsönen, Asko Laakso, Markku Laakso, Jouni Lehtoranta, Tero Mäkinen ja Reima Virtanen.