BV Black

6.1.2019

BV Black
BV Black

BV Black

Lauantaina 5.1. BV Black joukkue osallistui PuMa Volleyn järjestämään D-ikäisten turnauksen Viikin monitoimitalolla, jossa pelattiin 6 vastaan 6 -peliä isolla kentällä.

Mukana turnauksessa oli 6 joukkuetta, jotka pelasivat ensin kahdessa alkulohkossa ja sen jälkeen välierät ja sijoitusottelut. Tämä harjoitteluturnaus oli ensimmäinen C-turnaus BV Black joukkueelle, saimme näin arvokasta kokemusta ison kentän pelistä kevään sarjapeleihimme.

Turnausta edeltävien harjoitteluvuorojen aikana kävimme läpi vastaanoton, syötön ja perus peliasetelmien kuvioita. Asetetut tavoitteet täyttyivät kokonaisuudessaan varsin loistavasti, asian tiedostivat myös pelaajat ja toivatkin esille tämän turnauksen jälkeisessä palaverissa joukkueemme kapteenin Annastiinan johdolla. Jokaiselle pelaajalle tuli onnistumisia sekä oppimisen hetkiä, tämä antaakin hyvän kehittymispohjan pelaajille kuin valmentajallekin kevätkaudelle.  Tästä jatkamme matkaa kohti ensimmäistä C-pooliturnausta, joka pelataan 19.1 Lohjalla.  Kiitoksia PuMa Volleylle turnausjärjestelyistä, sekä ViLePalle ja Kimmo-Volleylle arvokkaasta turnauskokemuksesta BV Black joukkueelle.

 

-Mika Valkku