BV:n M60 -joukkue seitsemänneksi kotiturnauksessaan

15.4.2018

BV:n joukkue valmentajansa Leo Lauramaan kanssa.
BV:n joukkue valmentajansa Leo Lauramaan kanssa.

BV:n M60-joukkue sijoittui seitsemänneksi SM-turnauksessa 14.-15.4. Järvenpäässä.

BV:n joukkue aloitti lauantaina turnauksen kahdella voitolla Oltereista ja Paternestoreista Mankalan koululla. Sen jälkeen tuli tappio viime vuoden mestareille Riihimäen Jujulle erin 2-0, toinen erä oli tiukka 27-29.

Sunnuntain jatkopeleissä BV kaatoi Pyhärannan Myrskyn 2-0, mutta hävisi sen jälkeen tulevalle mestarille Vihtavuoren Pamaukselle 0-2. Seuraavana vastassa oli Mikkelin Passarit joka vei pelin selkeästi 2-0. Päivän viimeisessä ottelussa kaatui kalevan Lentopallo Tampereelta erin 2-0 ja siten lopullinen sijoitus oli seitsemäs joka kuvaa aika hyvin joukkueen tämänhetkistä tasoa, sillä turnauksessa oli monta hyvää joukkuetta mukana ja kärkipään pelit olivat tasaisia. Joukkueen sijoitus parani viime vuodesta kahdella sijalla.

Turnaukseen osallistui kaikkiaan 18 joukkuetta eri puolilta Suomea.

Mestaruuden vei siis Vihtavuoren Pamaus joka voitti finaalissa Well-Parrat Turusta erin 2-0 (25-23, 25-23). Pronssiottelussa Limingan Niittomiehet voitti Vuosaaren Viikingit erin 2-1.

BV:n joukkueessa pelasivat passarina Markku Hagelin, keskitorjujina Mikko Partti, Jurkka Tuokko ja Martin Björkas, liberona Jukka Helander ja Kari Haavisto sekä yleispelaajina Markku Laakso,Jouni Lehtoranta, Tero Mäkinen, Pekka Virkki ja Vesa Ylinampa. Valmentajana toimi BV:n perustajajäsen Leo Lauramaa.