Joukkueiden uutiset

D-tyttöjen Boom nappasi hienosti hopeaa sunnuntaina Helsingissä järjestetyssä Etelä-Suomen   aluemestaruusturnauksessa, jossa pelattiin sijoista 1-4. Kultaa otti turnauksen emännät PuMaLion ja pronssia Espoo Lentis. Neljäs sija meni Mäntyharjun Virkistyksen tytöille. Hopeajoukkueessa pelasivat Sini Rantala, Neela Helminen, Hanna Asikainen, Julie Kervinen, Ninni Asikainen ja Ripsa Kakkonen. Valmennuksesta vastasivat Vesa Helminen ja Juhani Rantala. Joukkueen parhaan pelaajan palkinnon sai Sini Rantala.
Blues Volleyn tavoitteena on perustaa vuosittain uusi miniryhmä junnutoiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi! Liikuntaleikkikoulu / lentisliikkari on siihen oivallinen ”sisäänottoryhmä”, mutta toimintaa ei ole mahdollista käynnistää uudelleen nykyisillä toimijaresursseilla.
Peli kulkee kuin unelma hyvinä hetkinä, mutta mukaan mahtuu hetkiä, jolloin pelin taso vaihtelee liikaa. Kaikesta huolimatta joukkue on hyvällä tiellä. Nyt alkaa valmistautuminen finaaliturnaukseen, pohtii valmentaja Jussi Tuominen.
RSS ATOM