Blues Volley peruu kaikki salivuorot ajalta 28.11.-20.12.

27.11.2020

Blues Volley peruu kaikki salivuorot ajalta 28.11.-20.12. Päätös perustuu kaupungilta 27.11. tulleeseen tiedotteeseen joka löytyy alta. Vuorojen jatkumisesta tiedotetaan sen mukaan mitkä ovat yleiset  ohjeistukset.

Turvallista joulun odotusta kaikille.

Terveisin Blues Volleyn hallitus

---------------------------------------------------------

Koronavirusepidemia on tällä hetkellä leviämisvaiheessa Uudenmaan alueella.
KeuSote ja alueen kuntajohtajat ja sivijohtajat ovat antaneet uudet, tarkennetut ohjeistukset liikunnan harrastus- ja kilpailutoimintaa ja julkisten liikuntatilojen käyttöä koskien.

Aikavälillä 28.11. –20.12.2020 kaupungin kaikki sisäliikuntatilat suljetaan ja vuorot perutaan kaupungin toimesta niin lasten, nuorten kuin aikuisten harrastus- ja kilpailutoiminnan osalta. Sisäliikuntatilat, joista kaikki toiminta ja varatut vuorot perutaan, ovat uimahalli, liikuntahalli, jäähallit, liikuntakeskus Piironen sekä koulujen ja päiväkotien liikuntasalit oheisliikuntatiloineen ja Seuratalo. Koululiikunta toteutetaan ulkona ja koulun tiloissa, ei muissa liikuntatiloissa. Kilpailuja, otteluita tai sarjatoimintaa ei järjestetä kaupungin tiloissa.

Kaikki organisoitu liikunnan harrastustoiminta keskeytetään sisätiloissa ja kaikki yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta myös ulkoliikuntapaikoilla.
Ulkoliikuntatiloissa (lähinnä tekonurmikentät) alle 20-vuotiaiden jo myönnetyt harjoitusvuorot voidaan pitää ilmoitetulla aikavälillä. Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu ulkona jo aiemmin myönnetyillä vuoroilla. Kilpailuja, otteluita tai sarjatoimintaa ei järjestetä. Uusia vuoroja ei myönnetä.

Huomioikaa kaikessa toiminnassa ja vapaa-ajan liikkumisessa yleiset ohjeistukset ja rajoitukset.

Linkki Järvenpään kaupungin sivulle