Arkisto

Muistoja aiemmista Power Cupeista

POWER CUP 2016 HÄMEENLINNASSA


Hämeenlinna – Suomen vanhin sisämaakaupunki toivotti Power Cupin pelaajat kannustusjoukkoineen lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan iloisesta tunnelmasta ja aidoista elämyksistä kesäkuussa 2016. Turnauksen tapahtumapaikka sijaitsi vain noin parin kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta.

Turnausalue

2016 Power Cup pelattiin Hämeenlinnan Urheilupuistossa, ns. Pullerin kentillä, n. 2 km Hämeenlinnan keskustasta.

Elenia Areena

Uusi monitoimiurheilutalo Elenia Areena sijaitsee aivan kenttäalueen kyljessä. Elenia Areena oli Power Cupin keskipiste, sieltä löytyi Power-Info, kilpailu- ja tulospalvelutoimisto sekä median tilat. Ruokailut järjestettiin viereisellä Säästöpankki Areenalla.

 

 

POWER CUP 2015 PELATTIIN VAASASSA 4.-7.6.2015.

2015 Power Cup järjestettiin Suomen aurinkoisimmaksi kaupungiksi itseään mainostaneessa Vaasassa 4.-7. kesäkuuta. Tuona kesänä säät eivät täysin suosineet, kun välillä saatiin vettä niskaan ja tuulessa ja tuiskussa pallokin karkaili vähän minne sattuun. Illan suussa majoituskoululle palaili välillä mutapainijoiden näköisiä pelaajia. Onneksemme majoituskoulumme Vaasan ammattiopisto sijaitsi aivan pelialueen vieressä, mikä helpotti merkittävästi siirtymisiä ja mahdollisti myös kuivattelutaukoja päivien aikana.

Blues Volleystä oli Vaasassa mukana 11 joukkuetta ja 105 henkilöä.

Seuran bussi lähti matkaan jo keskiviikkona ja pitkältä reissulta palattiin myöhään sunnuntai-iltana väsyneinä mutta onnellisina. Ensi vuonna uudestaan, lyhyemmälle matkalle Hämeenlinnaan!

 

Vuoden 2014 Power Cup pelattiin Raahessa 5.-8.6.2014

 

Power Cup on lentiskesän huipputapahtuma. Se on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus ja täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta. Tänä vuonna pelattiin upea 30-vuotisjuhlaturnaus Raahessa.

Helteinen kesäsää helli Raahen Power Cupia ja järjestelyt pelasivat loistavasti. Saimme kokea hienon turnauksen, jossa paistetta riitti ja se näkyi kaikkien kasvoilla niin rusketuksena kuin myös iloisina ilmeinä.

Tuhannet nuoret värittivät Raahen katukuvaa reippaalla olemuksella ja Power Cup-fiiliksellä.

Tämä oli lentopallon juhlaa!

POWER CUPISTA pokaali Blues Volleylle...

Upea pokaali ja kultamitalit matkasivat Raahesta Järvenpäähän, kun C-poikamme kukistivat Häjyt B-poikien Tsemppisarjan finaalissa. Pojat pelasivat varsinaisen turnauksen C-poikien kilpasarjassa, kun B-ikäisistä ei Tsemppisarjaan löytynyt riittävästi joukkueita. Finaaliottelun saivat kuitenkin bonuksena pelata, ja hienolta se voitto aina tuntuu. Onnea pojille!!

Syöttöä odottamassa, kohta nousee.
E-poikien voittohuuto: "Euron juustot syötiin, siksi teidät lyötiin..!"
Vastustajien asianmukaiset kättelyt.
Jäätelö kuuluu Power Cupiin - joka päivä!

E-poikien (03-04) ensimmäinen Power Cup

Ensimmäistä kauttaan pelanneista E-pojista muodostui neljän pojan joukkue Raaheen. Pelillisiä tavoitteita ei vielä juuri ollut, vaan lähdettiin hakemaan tuntumaa ja kokemaan ison turnauksen tunnelmaa. Pojat pelasivat E-poikien Tsemppisarjassa, jossa lähes kaikki muut joukkueet pelasivat ns. koppipalloa, kun taas meidän poikamme pelasivat ja "oikeaa" lentopalloa.

Lopputulos yllätti valmentajankin, sillä pelatusta 11 ottelusta pojat voittivat jopa 6! Tämä toi paljon riemua ja itseluottamusta poikien peliin. Liikkuminen ja pallon hakeminen parantuivat silmissä pitkän turnauksen aikana, eikä pallo enää viimeisinä päivinä juurikaan tippunut suoraan kenttäämme. Uskallettiin mennä pallon alle ja yritettiin saada sitä ylös. Nähtiin tietynlaista taistelua joka pisteestä ja siitähän tässä joukkueurheilussa on kyse. 

Ihan uusi asia, joka koheni loppua kohden oli se, että pojat alkoivat tuulettamaan onnistuneista suorituksista. Siitä se joukkuehenki lähtee, kun kaikki ovat mukana ja kannustavat toisiaan. Myös vapaa-ajalla pojat touhusivat kaikkea yhdessä: pelattiin iPadilla, käytiin uimassa, iltapalat ja aamupalat ym. nautittiin yhdessä - puhumattakaan omasta "leiristä" jumppasalin lattialla makuupusseineen.

Näille pojille jäi hieno ja hauska muisto ensimmäisestä Power Cup-turnauksestaan. Ensi vuonna varmasti saadaan lisää poikia harjoitusryhmästä mukaan Vaasaan!

Kuvamuistoja Mikkelin Power Cupista 2013