Arkisto

Ensi kesän Power Cup Kuopiossa 7.-10.6.2018

Ilmoittautumiset kerätään helmikuussa. Lisätietoja tulossa joukkueenjohtajien kautta. 

Kiitos kaikille Bluesilaisille, jotka toitte panoksenne 23-vuotisen seurahistoriamme suurimpaan hankkeeseen ja kannoitte hienosti osuutemme Power Cup 2017 -turnausjärjestelyistä!

Power Cupin järjestäminen oli lähes kahden vuoden mittava projekti. Nyt se on ohi!
Loma- ja vapaapäivät töistä eivät menneet hukkaan, sillä suoriuduimme mittavasta projektista hyvin. Lisäksi meille jää vastineeksi mukavia muistoja maailman suurimman juniorilentopalloturnauksen järjestelyistä.

Seitsemän järjestävän seuran yhteensä 758 talkoolaisen määrästä peräti 153 oli Bluesilaista!  Olimmekin suurin talkoolaisia koonnut seura! Oli hienoa nähdä Bluesilaisten aktiivisuus turnauksen ennakkojärjestelyissä ja turnauspäivien monissa eri tehtävissä! Voimme olla tyytyväisiä panokseemme. Talkooporukan lisäksi Bluesista osallistui turnaukseen 10 joukkuetta valmentajineen.

Fortum Power Cup 2017 on ollut seuratyön näyteikkuna ja seurojen yhteinen voimanponnistus. Power Cup tapahtumaan osallistui tänä vuonna 159 lentopalloseuraa 865 joukkueella. Kisapasseja lunastettiin yli 7000 ja käytössä oli noin 260 kenttää. Laajana tapahtumana se oli jälleen hieno ja tärkeä kohtauspaikka, paitsi nuorille urheilijoille, myös kaikille valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille.

Järjestelyistä yhdessä Suomen Lentopalloliiton kanssa vastasivat paikallisseurat Blues Volley, Espoo Lentis, Keimolan Kaiku, Korson Veto, Naarasleijonat, Puma-Volley , Vantaan Lentopallo ja Helsinki Volley. Seurojen organisoimat 753 vapaaehtoistyöntekijää, talkoolaista, mahdollistivat tämän mittavan tapahtuman hienon läpiviennin.

POWER CUP 2017 - KUVAMUISTOJA 

Tänä vuonna pelien lomassa kertyi mukavia muistoja myös erilaisista talkoohommista. Mm. ruoanjakoa, majoitusjärjestelyitä, kenttäalueiden siivousta ja discojärjestelyitä hoidettiin myös bluesilaisten toimesta. 

Majoituksesta vastaavat palveluvalmiudessa
Ruoanjakajat työssään
Malliesimerkki siististä majoitusluokasta ja pyyhkeiden kuivatuksesta
Aamupalat ja iltapalat nautittiin majoituskouluilla
Kenttäalueiden siivouspartio
Talkoolaisia
Koulunvartija ansaitulla tauolla
Jaffa-disco valmisteltu odottamaan tanssijoita
Peli käynnissä
Tuomarointitehtäviä
Blues Volleyn B-tytöt olivat pallotyttöinä Suomen World Leaguen pelissä.
B-tytöt kulmauksessa odottelemassa pallon pyöritystä. Edessa rajatuomarina bluesvolleyvaikuttaja Emmi Bani.
Tytöt saivat muistoksi Tour-paidan pallotyttöhommista.
B-tyttöjen tuuletus aluillaan.
B-tytöt keräsivät aamulla päivän tavarat mukaansa. Takaisin sitten illalla pelien ja muun kivan jälkeen.
Luokat kuvattiin ennen ja jälkeen majoituksen, jotta paikat ovat samassa järjestyksessä.
Kuvia kulkureiteistä tuleville majoitujille.
Oikea koordinaatit muistiin, sillä julkinen liikenne oli helppo.
Ruokailussa perinteisesti on säpinää. Talkoolaset olivat kovilla.
Ruokailun suunittelu lähti sisäänmenosta.
Kaikkea ei voi powerorganisaatiokaan säätää. Sää teki tepposen ja ripautti vettä.
Tankata täytyy, jotta jaksaa. Me talkoolaiset olimme päivät kentillä joko valmentamassa tai kannustamassa. Tänä vuonna hommat jatkuivat majoituskouluilla.

Muistoja aiemmista Power Cupeista

POWER CUP 2016 HÄMEENLINNASSA


Hämeenlinna – Suomen vanhin sisämaakaupunki toivotti Power Cupin pelaajat kannustusjoukkoineen lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan iloisesta tunnelmasta ja aidoista elämyksistä kesäkuussa 2016. Turnauksen tapahtumapaikka sijaitsi vain noin parin kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta.

Turnausalue

2016 Power Cup pelattiin Hämeenlinnan Urheilupuistossa, ns. Pullerin kentillä, n. 2 km Hämeenlinnan keskustasta.

Elenia Areena

Uusi monitoimiurheilutalo Elenia Areena sijaitsee aivan kenttäalueen kyljessä. Elenia Areena oli Power Cupin keskipiste, sieltä löytyi Power-Info, kilpailu- ja tulospalvelutoimisto sekä median tilat. Ruokailut järjestettiin viereisellä Säästöpankki Areenalla.

 

 

POWER CUP 2015 PELATTIIN VAASASSA 4.-7.6.2015.

2015 Power Cup järjestettiin Suomen aurinkoisimmaksi kaupungiksi itseään mainostaneessa Vaasassa 4.-7. kesäkuuta. Tuona kesänä säät eivät täysin suosineet, kun välillä saatiin vettä niskaan ja tuulessa ja tuiskussa pallokin karkaili vähän minne sattuun. Illan suussa majoituskoululle palaili välillä mutapainijoiden näköisiä pelaajia. Onneksemme majoituskoulumme Vaasan ammattiopisto sijaitsi aivan pelialueen vieressä, mikä helpotti merkittävästi siirtymisiä ja mahdollisti myös kuivattelutaukoja päivien aikana.

Blues Volleystä oli Vaasassa mukana 11 joukkuetta ja 105 henkilöä.

Seuran bussi lähti matkaan jo keskiviikkona ja pitkältä reissulta palattiin myöhään sunnuntai-iltana väsyneinä mutta onnellisina. Ensi vuonna uudestaan, lyhyemmälle matkalle Hämeenlinnaan!

 

Vuoden 2014 Power Cup pelattiin Raahessa 5.-8.6.2014

 

Power Cup on lentiskesän huipputapahtuma. Se on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus ja täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta. Tänä vuonna pelattiin upea 30-vuotisjuhlaturnaus Raahessa.

Helteinen kesäsää helli Raahen Power Cupia ja järjestelyt pelasivat loistavasti. Saimme kokea hienon turnauksen, jossa paistetta riitti ja se näkyi kaikkien kasvoilla niin rusketuksena kuin myös iloisina ilmeinä.

Tuhannet nuoret värittivät Raahen katukuvaa reippaalla olemuksella ja Power Cup-fiiliksellä.

Tämä oli lentopallon juhlaa!

POWER CUPISTA pokaali Blues Volleylle...

Upea pokaali ja kultamitalit matkasivat Raahesta Järvenpäähän, kun C-poikamme kukistivat Häjyt B-poikien Tsemppisarjan finaalissa. Pojat pelasivat varsinaisen turnauksen C-poikien kilpasarjassa, kun B-ikäisistä ei Tsemppisarjaan löytynyt riittävästi joukkueita. Finaaliottelun saivat kuitenkin bonuksena pelata, ja hienolta se voitto aina tuntuu. Onnea pojille!!

Syöttöä odottamassa, kohta nousee.
E-poikien voittohuuto: "Euron juustot syötiin, siksi teidät lyötiin..!"
Vastustajien asianmukaiset kättelyt.
Jäätelö kuuluu Power Cupiin - joka päivä!

E-poikien (03-04) ensimmäinen Power Cup

Ensimmäistä kauttaan pelanneista E-pojista muodostui neljän pojan joukkue Raaheen. Pelillisiä tavoitteita ei vielä juuri ollut, vaan lähdettiin hakemaan tuntumaa ja kokemaan ison turnauksen tunnelmaa. Pojat pelasivat E-poikien Tsemppisarjassa, jossa lähes kaikki muut joukkueet pelasivat ns. koppipalloa, kun taas meidän poikamme pelasivat ja "oikeaa" lentopalloa.

Lopputulos yllätti valmentajankin, sillä pelatusta 11 ottelusta pojat voittivat jopa 6! Tämä toi paljon riemua ja itseluottamusta poikien peliin. Liikkuminen ja pallon hakeminen parantuivat silmissä pitkän turnauksen aikana, eikä pallo enää viimeisinä päivinä juurikaan tippunut suoraan kenttäämme. Uskallettiin mennä pallon alle ja yritettiin saada sitä ylös. Nähtiin tietynlaista taistelua joka pisteestä ja siitähän tässä joukkueurheilussa on kyse. 

Ihan uusi asia, joka koheni loppua kohden oli se, että pojat alkoivat tuulettamaan onnistuneista suorituksista. Siitä se joukkuehenki lähtee, kun kaikki ovat mukana ja kannustavat toisiaan. Myös vapaa-ajalla pojat touhusivat kaikkea yhdessä: pelattiin iPadilla, käytiin uimassa, iltapalat ja aamupalat ym. nautittiin yhdessä - puhumattakaan omasta "leiristä" jumppasalin lattialla makuupusseineen.

Näille pojille jäi hieno ja hauska muisto ensimmäisestä Power Cup-turnauksestaan. Ensi vuonna varmasti saadaan lisää poikia harjoitusryhmästä mukaan Vaasaan!

Kuvamuistoja Mikkelin Power Cupista 2013

Power Cup 2017 Vantaalla

Tule talkoisiin! Tarvitsemme Sinua!
 

Blues Volley on mukana järjestämässä maailman suurinta juniorilentopallon Power Cup 2017 -turnausta Vantaan Myyrmäen Urheilupuistossa 8.-11.6.2017.Power Cup -turnaukseen osallistuu noin 8.000 pelaajaa, yli 10.000 ihmistä. Pelikenttiäkin on noin 300!
Vastuullamme on noin 700 talkoolaisen kokoaminen kisajärjestelyihin yhdessä kuuden muun pääkaupunkiseudun juniorilentopalloseuran kanssa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada elinikäisiä iloisia muistoja talkoolaisena juniorilentopallon suurtapahtumassa.

Bluesin osuus talkoolaisten määrästä eri tehtäviin on 100-150 henkeä.
Niinpä jokaisen juniorimme tulisi saada ainakin yksi perheenjäsen, sukulainen tai tuttu talkoolaiseksi. Tehkää joukkueet tästä tavoite itsellenne!

Eikä vetoomus koske vain junioripelaajiemme perheitä, vaan myös aikuispelaajien, heidän kavereidensa, kaimojen sekä muiden lentopallosta ja urheilusta kiinnostuneiden talkoopanos on nyt todella tarpeen. Osallistumalla tuet lasten ja nuorten liikuntaa! Upean talkookokemuksen lisäksi hankit hieman varoja joukkueellesi tai niin halutessasi Blues Volleylle.

Liitteen rekrytointikirjeessä on lisätietoa turnauksesta sekä ilmoittautumisesta talkoolaiseksi eri tehtäviin. Huomaa, ettei sinun ole välttämätöntä osallistua koko turnauksen ajaksi, myös lyhytaikaisempi apu otetaan avosylin vastaan. Kuitenkin talkoolaisia tarvitaan jo maanantaista alkaen, vaikka itse turnaus on torstaista sunnuntaihin.

Lisää tietoa turnaustapahtumasta:  http://www.powercup.info/  Klikkaa auki!
Nettisivuilla myös videoita talkootehtävistä, jotka on kuvattu viime kesän Hämeenlinnan Powerista.

Lisätietoja:  Minna Saarinen, puh. 040 724 4912, e-mail minna-annukka.saarinen@kolumbus.fi
                        Minna toimii Power Cup 2017 organisaatiossa vastuualueenaan huoltotehtävät.

                        Mikko Partti, puh. 050 599 3288, e-mail partti.mikko@kolumbus.fi

Power CUP Rovaniemi kesäkuu 2019

Power CUP on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Power Cup turnaukseen https://www.powercup.info/ osallistuu vuosittain yli 200 seuraa, 7000 pelaajaa ja lähes 900 joukkuetta. Power Cup on kohtauspaikka myös valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille. Tapahtuma on täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta lentopallon ympärillä. Power Cup on hauska ja iloinen tapahtuma kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Turnaus pelataan ulkokentillä. Eritasoisia sarjoja löytyy kaikille 6-vuodesta 21-vuoteen asti.

Yöttömän Yön Power Cup turnaus pelataan Rovaniemellä 6.-9. kesäkuuta. Turnauksen kisakeskuksena toimii Santasport Ounasvaaralla ja lisäkenttiä on Lapin Kansan kenttäalueella Rantavitikan Susivoudilla.

Tänä vuonna Blues Volley osallistuu turnaukseen neljällä joukkueella: B-tytöt tsemppisarja, White C-tytöt tsemppisarja, D-pojat tsemppisarja ja Black D-tytöt tsemppisarja. Blues Volley vastaa nytkin, että jokaisella joukkueella on mukana valmentaja. Joukkueittain sovitaan lisäksi joukkueille vanhempien keskuudesta huoltajia, jotka huolehtivat päivän aikana pelaajien hyvinvoinnista. Lähtökohtana on, että jokaisella joukkueella on oma huoltaja valmentajan lisäksi.

Alla olevasta linkistä voit ladata Power Cupin infopaketin, joka sisältää melkoisen annoksen tietoa turnauksesta.

Power Cupin infopaketti

tervetuloa_power_cupiin___infopaketti_.pdf (9.8 MB)
Power Cupin infopaketti

MUISTILISTA Poweriin mukaan otettavista tavaroista:

Yöpymisvarusteet

 • Oma patja (huom: max 80 cm leveä!). (Vinkki: ilmapatja on hyvä laittaa pussilakanan sisään, se vähentää narinaa öisin...)
 • Tyyny ja makuupussi tai peitto ja lakanat
 • Yöasu

Urheiluvarusteet

 • Verryttelypuku
 • Pelipaita, muita urheilu-/t-paitoja
 • Pelishortsit
 • Lenkkarit/urheilukengät (ota mukaan varakengät kastumisen varalta). Huom: pelaamme ulkona säästä riippumatta.
 • Lippis / huivi tai muu päähine
 • Tuulipuku tai sadevarusteet (sään mukaan, Vaasassa voi olla viileää kesäkuun alussa)
 • Vaihtosukkia

Muut varusteet

 • Peseytymisvälineet, omat hygieniatarvikkeet ja lääkkeet yms.
 • Pyyhe
 • Reppu nimellä ja osoitteella varustettuna
 • Puhelin ja laturi
 • Muovipussi likaisille vaatteille
 • Juomapullo
 • Aurinkorasva ja aurinkolasit
 • Sateenvarjo(?)
 • Vapaa-ajan vaatteita riittävästi (muista esim. kisadisco)
 • Hieman taskurahaa
 • Oma pilli tuomarointiin, jos et halua käyttää yhteiskäytössä olevaa pilliä

Kaikki varusteet on hyvä nimetä niin omat tavarat löytyvät helposti.

 

Kisapassit, kisapaidat ja etukäteen tilatut erityisruokavaliorannekkeet jaetaan majoituskoululla heti saapumisen jälkeen. Muistathan pitää saamaasi kisapassia aina mukanasi!