Power Cup

Power Cup 2017 Vantaalla

Tule talkoisiin! Tarvitsemme Sinua!
 

Blues Volley on mukana järjestämässä maailman suurinta juniorilentopallon Power Cup 2017 -turnausta Vantaan Myyrmäen Urheilupuistossa 8.-11.6.2017.Power Cup -turnaukseen osallistuu noin 8.000 pelaajaa, yli 10.000 ihmistä. Pelikenttiäkin on noin 300!
Vastuullamme on noin 700 talkoolaisen kokoaminen kisajärjestelyihin yhdessä kuuden muun pääkaupunkiseudun juniorilentopalloseuran kanssa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada elinikäisiä iloisia muistoja talkoolaisena juniorilentopallon suurtapahtumassa.

Bluesin osuus talkoolaisten määrästä eri tehtäviin on 100-150 henkeä.
Niinpä jokaisen juniorimme tulisi saada ainakin yksi perheenjäsen, sukulainen tai tuttu talkoolaiseksi. Tehkää joukkueet tästä tavoite itsellenne!

Eikä vetoomus koske vain junioripelaajiemme perheitä, vaan myös aikuispelaajien, heidän kavereidensa, kaimojen sekä muiden lentopallosta ja urheilusta kiinnostuneiden talkoopanos on nyt todella tarpeen. Osallistumalla tuet lasten ja nuorten liikuntaa! Upean talkookokemuksen lisäksi hankit hieman varoja joukkueellesi tai niin halutessasi Blues Volleylle.

Liitteen rekrytointikirjeessä on lisätietoa turnauksesta sekä ilmoittautumisesta talkoolaiseksi eri tehtäviin. Huomaa, ettei sinun ole välttämätöntä osallistua koko turnauksen ajaksi, myös lyhytaikaisempi apu otetaan avosylin vastaan. Kuitenkin talkoolaisia tarvitaan jo maanantaista alkaen, vaikka itse turnaus on torstaista sunnuntaihin.

Lisää tietoa turnaustapahtumasta:  http://www.powercup.info/  Klikkaa auki!
Nettisivuilla myös videoita talkootehtävistä, jotka on kuvattu viime kesän Hämeenlinnan Powerista.

Lisätietoja:  Minna Saarinen, puh. 040 724 4912, e-mail minna-annukka.saarinen@kolumbus.fi
                        Minna toimii Power Cup 2017 organisaatiossa vastuualueenaan huoltotehtävät.

                        Mikko Partti, puh. 050 599 3288, e-mail partti.mikko@kolumbus.fi

POWER CUP 2016 HÄMEENLINNASSA


Hämeenlinna – Suomen vanhin sisämaakaupunki toivotti Power Cupin pelaajat kannustusjoukkoineen lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan iloisesta tunnelmasta ja aidoista elämyksistä kesäkuussa 2016. Turnauksen tapahtumapaikka sijaitsi vain noin parin kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta.

Turnausalue

2016 Power Cup pelattiin Hämeenlinnan Urheilupuistossa, ns. Pullerin kentillä, n. 2 km Hämeenlinnan keskustasta.

Elenia Areena

Uusi monitoimiurheilutalo Elenia Areena sijaitsee aivan kenttäalueen kyljessä. Elenia Areena oli Power Cupin keskipiste, sieltä löytyi Power-Info, kilpailu- ja tulospalvelutoimisto sekä median tilat. Ruokailut järjestettiin viereisellä Säästöpankki Areenalla.

 

 

Käytännön infoa vuoden 2016 Power Cupista

 

Otteluohjelmat päivittyvät Power Cupin Tulospalveluun. Muistathan tarkistaa oman joukkueesi otteluiden ajankohdat ja pelikentät ajoissa. Huom: myös tuomarointeja riittää!

Tulospalvelu löytyy osoitteesta:

http://powercup.torneopal.fi/?kieli=fi

 

Power Cup löytyy myös somesta! Turnauksen virallinen hashtag on #pwrcup, joten muistakaa käyttää sitä kun postailette kuvia tai twiittejä.

Facebook: https://fi-fi.facebook.com/PowerCup

Twitter: @Power_Cup https://twitter.com/Power_Cup

PowerCup Intragram: power_cup http://web.stagram.com/n/power_cup 

Power Info

Power Cup Info sijaitsee turnausalueen ytimessä. Info auttaa sinua ongelmatilanteissa. Infosta voit ostaa vierailijapasseja, noutaa etukäteen tilatut erityisruokavaliorannekkeet tai käydä kyselemässä tietoa Hämeenlinnan kaupungista.

Ottelut

Powerissa pelataan tuhansia otteluita. Muistathan tarkistaa oman otteluohjelmasi ja pelikenttäsi tulospalvelusta ennen omaa otteluasi. Olemalla ajoissa omalla pelipaikallasi edistät turnauksen sujuvuutta ja parannat kaikkien osallistujien turnauskokemusta.

Savuton ja päihteetön tapahtuma

Power Cup on täysin savuton ja päihteetön tapahtuma. Mikäli joku joukkueen jäsenistä rikkoo näitä sääntöjä, voidaan koko joukkue sulkea turnauksesta.

Ruokailut

Power Cupissa ruokailu tapahtuu turnausalueen vieressä. Ruokailun osallistujamäärä on suuri ja jonoja saattaa syntyä. Älä hermostu jonottamiseen sillä ruokaa riittää kaikille.

Varustautuminen

Muistathan varata pelaamaan lähtiessäni mukaan sään mukaisen varustuksen ja juomapullon! Joukkueen vastuuhenkilöillä on syytä olla mukanaan ensiapuvälineitä pikkuvammojen hoitoon. (Ohjeellinen varustelista löytyy vasemmalta.)

POWER CUP 2015 PELATTIIN VAASASSA 4.-7.6.2015.

2015 Power Cup järjestettiin Suomen aurinkoisimmaksi kaupungiksi itseään mainostaneessa Vaasassa 4.-7. kesäkuuta. Tuona kesänä säät eivät täysin suosineet, kun välillä saatiin vettä niskaan ja tuulessa ja tuiskussa pallokin karkaili vähän minne sattuun. Illan suussa majoituskoululle palaili välillä mutapainijoiden näköisiä pelaajia. Onneksemme majoituskoulumme Vaasan ammattiopisto sijaitsi aivan pelialueen vieressä, mikä helpotti merkittävästi siirtymisiä ja mahdollisti myös kuivattelutaukoja päivien aikana.

Blues Volleystä oli Vaasassa mukana 11 joukkuetta ja 105 henkilöä.

Seuran bussi lähti matkaan jo keskiviikkona ja pitkältä reissulta palattiin myöhään sunnuntai-iltana väsyneinä mutta onnellisina. Ensi vuonna uudestaan, lyhyemmälle matkalle Hämeenlinnaan!

 

Vuoden 2014 Power Cup pelattiin Raahessa 5.-8.6.2014

 

Power Cup on lentiskesän huipputapahtuma. Se on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus ja täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta. Tänä vuonna pelattiin upea 30-vuotisjuhlaturnaus Raahessa.

Helteinen kesäsää helli Raahen Power Cupia ja järjestelyt pelasivat loistavasti. Saimme kokea hienon turnauksen, jossa paistetta riitti ja se näkyi kaikkien kasvoilla niin rusketuksena kuin myös iloisina ilmeinä.

Tuhannet nuoret värittivät Raahen katukuvaa reippaalla olemuksella ja Power Cup-fiiliksellä.

Tämä oli lentopallon juhlaa!

POWER CUPISTA pokaali Blues Volleylle...

Upea pokaali ja kultamitalit matkasivat Raahesta Järvenpäähän, kun C-poikamme kukistivat Häjyt B-poikien Tsemppisarjan finaalissa. Pojat pelasivat varsinaisen turnauksen C-poikien kilpasarjassa, kun B-ikäisistä ei Tsemppisarjaan löytynyt riittävästi joukkueita. Finaaliottelun saivat kuitenkin bonuksena pelata, ja hienolta se voitto aina tuntuu. Onnea pojille!!

Syöttöä odottamassa, kohta nousee.
E-poikien voittohuuto: "Euron juustot syötiin, siksi teidät lyötiin..!"
Vastustajien asianmukaiset kättelyt.
Jäätelö kuuluu Power Cupiin - joka päivä!

E-poikien (03-04) ensimmäinen Power Cup

Ensimmäistä kauttaan pelanneista E-pojista muodostui neljän pojan joukkue Raaheen. Pelillisiä tavoitteita ei vielä juuri ollut, vaan lähdettiin hakemaan tuntumaa ja kokemaan ison turnauksen tunnelmaa. Pojat pelasivat E-poikien Tsemppisarjassa, jossa lähes kaikki muut joukkueet pelasivat ns. koppipalloa, kun taas meidän poikamme pelasivat ja "oikeaa" lentopalloa.

Lopputulos yllätti valmentajankin, sillä pelatusta 11 ottelusta pojat voittivat jopa 6! Tämä toi paljon riemua ja itseluottamusta poikien peliin. Liikkuminen ja pallon hakeminen parantuivat silmissä pitkän turnauksen aikana, eikä pallo enää viimeisinä päivinä juurikaan tippunut suoraan kenttäämme. Uskallettiin mennä pallon alle ja yritettiin saada sitä ylös. Nähtiin tietynlaista taistelua joka pisteestä ja siitähän tässä joukkueurheilussa on kyse. 

Ihan uusi asia, joka koheni loppua kohden oli se, että pojat alkoivat tuulettamaan onnistuneista suorituksista. Siitä se joukkuehenki lähtee, kun kaikki ovat mukana ja kannustavat toisiaan. Myös vapaa-ajalla pojat touhusivat kaikkea yhdessä: pelattiin iPadilla, käytiin uimassa, iltapalat ja aamupalat ym. nautittiin yhdessä - puhumattakaan omasta "leiristä" jumppasalin lattialla makuupusseineen.

Näille pojille jäi hieno ja hauska muisto ensimmäisestä Power Cup-turnauksestaan. Ensi vuonna varmasti saadaan lisää poikia harjoitusryhmästä mukaan Vaasaan!

Kuvamuistoja Mikkelin Power Cupista 2013

Power Cup on lentiskesän huipputapahtuma

Se on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus ja täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta. Maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power Cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä. Tapahtuma kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet. Yhteensä osallistujamäärä lähentelee 10 000 lentopalloilijaa ja mukana on noin 200 eri seuraa. Tapahtuma kerää lapsia ja nuoria eri ikäluokista. Pelaajat ovat 7-22 -vuotiaita.

Tapahtuma järjestetään aina kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna koulujen päättymisen jälkeen. Power Cupin kesto on 4 päivää eli torstaista sunnuntaihin

Power Cup on kohtauspaikka myös valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille. Tapahtuma on täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta lentopallon ympärillä.

Power Cup on hauska ja iloinen tapahtuma kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille.

Tapahtumalla on vuosittain vaihtuva isäntäkaupunki. Turnaus kiertää Suomea viidellä alueella (etelä, itä, pohjoinen, länsi ja lounas) ja turnausjärjestäjä vaihtuu vuosittain. Kaupungin ja paikallisten yhteistyötahojen rooli korostuu vuosi vuodelta. Järjestävän kaupungin vahva näkyvyys ennakkomarkkinoinnissa ja tapahtuman aikainen isännyys ovat merkittäviä ja laajalti näkyviä paikkakunnan käyntikortteja.

 

Power Cup numeroina

• 7000 pelaajaa, yht. 10 000 kävijää
• 850 joukkuetta joista n. 40 ulkomaisia
• Pelaajat ovat 7-22 -vuotiaita, 25 eri sarjaa
• 300 lentopallokenttää ulkona
• 5200 ottelua
• 55000 lämmintä ruoka-annosta
• 20-30 majoituskoulua
• 700 talkoolaista

MUISTILISTA Poweriin mukaan otettavista tavaroista:

Yöpymisvarusteet

 • Oma patja (huom: max 80 cm leveä!). (Vinkki: ilmapatja on hyvä laittaa pussilakanan sisään, se vähentää narinaa öisin...)
 • Tyyny ja makuupussi tai peitto ja lakanat
 • Yöasu

Urheiluvarusteet

 • Verryttelypuku
 • Pelipaita, muita urheilu-/t-paitoja
 • Pelishortsit
 • Lenkkarit/urheilukengät (ota mukaan varakengät kastumisen varalta). Huom: pelaamme ulkona säästä riippumatta.
 • Lippis / huivi tai muu päähine
 • Tuulipuku tai sadevarusteet (sään mukaan, Vaasassa voi olla viileää kesäkuun alussa)
 • Vaihtosukkia

Muut varusteet

 • Peseytymisvälineet, omat hygieniatarvikkeet ja lääkkeet yms.
 • Pyyhe
 • Reppu nimellä ja osoitteella varustettuna
 • Puhelin ja laturi
 • Muovipussi likaisille vaatteille
 • Juomapullo
 • Aurinkorasva ja aurinkolasit
 • Sateenvarjo(?)
 • Vapaa-ajan vaatteita riittävästi (muista esim. kisadisco)
 • Hieman taskurahaa
 • Oma pilli tuomarointiin, jos et halua käyttää yhteiskäytössä olevaa pilliä

Kaikki varusteet on hyvä nimetä niin omat tavarat löytyvät helposti.

 

Kisapassit, kisapaidat ja etukäteen tilatut erityisruokavaliorannekkeet jaetaan majoituskoululla heti saapumisen jälkeen. Muistathan pitää saamaasi kisapassia aina mukanasi!