Koululentis 2010

 

2010 Koululentisturnauksessa ennätysosanotto

 

Blues Volleyn järjestyksessään jo14. McDonald´s Koululentisturnauksessa kisattiin ensimmäistä kertaa myös 3.-4.-luokkalaisten sekasarjassa, jossa mestariksi ylsi Kyrölän pojat.  5.-6.-luokkalaisissa Kyrölä 5b-luokka otti tyttöjen mestaruuden ja Vihtakadun kuudesluokkalaiset valtasivat poikien ykköstilan.

Kouluentisturnaukseen osallistui seitsemän 3.-4.-luokan joukkuetta. Pelit pelattiin sekasarjana. Vanhempia eli 5.-6.- luokkia oli tällä kertaa mukana 14; sekä poikien että tyttöjen sarjoissa seitsemän joukkuetta. Mukana oli siis ennätykselliset 21 joukkuetta ja 67 peliä pelattiin, ennen kuin kaikki sijoitukset olivat ratkottu. Kouluissa oli selvästi harjoiteltu! Turnauksen tuomaroinnista vastasivat seuran omat junioripelaajat.

Turnauksessa saaduista palautteista ja kommenteista päätellen ensi vuodelle on odotettavissa lisää joukkueita. Nyt esimerkiksi Saunakallio jäi pois saliremontin takia (valmistunee huhtikuun lopussa) kertoi paikalla poikennut Pekka-rehtori, samaten Haarajoen Jani-rehtori oli jo katsomossa ”vakoilemassa”, vaikkei sen joukkueet vielä osallistuneetkaan tapahtumaan.
Myös 3.–4.-luokkien turnaus tullee kasvamaan tämän aloitusvuoden jälkeen. Nyt kaikki eivät päässeet paikalle kuten Kinnari, joka juhli 90-vuotisjuhlaansa samaan aikaan ja heidän 3.—4.-luokkalaiset  olivat pääjuhlassa esiintymässä.

- Kiitoksia turnaustyöryhmälle: Kari, Timo, Pike, Jussit Laine-Ylijoki ja Tuominen, Virpi, Emmi ja Jaska sekä yhdelletoista seuran juniorituomarille erinomaisen hyvin toteutetusta turnauksesta! Vastuuta otettiin isolla rintamalla ja opettajilta saatu mairitteleva turnauspalaute sekä lasten vahva eläytyminen tapahtumaan ovat varmasti se suurin kiitos, mitä voi tästä saavuttaa, seuran puheenjohtaja Mikko Partti kiittelee.

Lue myös Pertti Kulluvaaran juttu ESLAn sivuilta.

 

 14. KOULULENTISTURNAUS 25.11.2010 

Järvenpään liikuntahalli

Sijoitukset 3.-4. lk sekasarja:
1. Kyrölä pojat  3b, 2. Mankala tytöt 4c, 3. Mankala pojat 4b, 4. Yhteiskoulu pojat, 5. Kyrölä tytöt 4blk, 6. Vihtakatu tytöt 4lk, 7. Yhteiskoulu tytöt 4lk.
Tsempparit 3.– 4. lk:
Kyrölä; Tuomas Tilli ja Henna Rinta - Pollari, Mankala; Jesper Korkala ja Pauliina Kivimäki, Vihtakatu ; Erika Mustonen, Yhteiskoulu; Santeri Hölttä ja Hanna Maijanen

Sijoitukset 5. –6. lk tytöt:
 1. Kyrölä 5b 2. Yhteiskoulu, 3. Kinnari 5b, 4.Mankala 6b, 5. Vihtakatu 6lk, 6. Oinaskatu, 7. Kartano
Sijoitukset 5.-6. lk pojat:  
1. Vihtakatu 6lk, 2. Kyrölä 5b, 3. Oinaskatu, 4. Kinnari 6b, 5. Mankala 6a, 6. Yhteiskoulu, 7. Kartano 6a.

Tsempparit 5.–6. lk:
Kartano; Veera Kariaho ja Iiro Heinonen, Kinnari; Aleksi Suonkanta ja  Mona Mäkinen, Kyrölä; Kia Kautonen ja Vertti Winter, Mankala; Iida Teppo ja Petteri Holopainen, Oinaskatu; Julie Paukkunen ja Patrik Rantala, Vihtakatu; Idamari Auroila ja Sakari Pirnes, Yhteiskoulu; Henry Eriksson ja WilmaTuiskula

Tsemppari opettajat:
Kaikilla neljällätoista kerralla turnaukseen osallistuneet opettajat Anne Salonen (Vihtakatu) ja Ari Huotari (Oinaskatu) huomioitiin samoin tsempparipalkinnoin kuin oppilaat pitkäaikaisesta osallistumisputkesta.