Arkisto

D-pojat Karkkilassa 25.11.


Kauden kolmas turnauskierros pelattiin sunnuntaina 25.11. Karkkilassa Nyhkälän koululla.

Tällä kertaa kokoonpanossa pelasivat Julian, Hugo, Aleksi, Onni ja Elias, jolle turnaus oli ihka ensimmäinen. Penkin päässä valmentajana Minna.

Järjestäjien hoitaessa ensimmäisen tuomaroinnin saimme tulla paikalle vasta klo 10.

Päivän ohjelmassa oli luvassa kolme peliä ja kaikki järjestäjä seura Karkkilan poikia vastaan.

Turnauksen tavoitteeksi asetettiin samat asiat kuin viime turnauksessa (treeneissä on myös ahkerasti niitä harjoiteltu ) äänen käyttö sekä syöttöön keskittyminen.

Pitkästä turnauspäivästä huolimatta tavoitteissa onnistuttiin ihan hyvin ja kaikille tuli hienoja onnistumisia päivän aikana.

Ennen viimeistä peliä , valmentajan pienen puhuttelun jälkeen pojat sopivat myös omat tavoitteet jotka olivat : ei katsota pisteitä, kannustetaan kaveria ja pelataan pallot loppuun asti. Myös nämä tavoitteet saavutettiin hienosti, viimeisen erän väsymyksestä huolimatta.

Tulokset

Kapo1 -BV 2-0 (25-21,25-22)

Kapo2 -BV 2-0 (25-11,25-17)

Kapo1 -BV 2-0 (28-26, 25-13)

Treeneissä kun harjoitellaan lisää huolellisia suorituksia ja uskoa omaan tekemiseen niin ollaan taas vähän valmiimpia seuraavaan turnaukseen joka on Hollolassa 15.tai16.12

-Minna

D-poikien kuulumisia

 

D-poikien joukkue osallistuu aluesarjaan , jossa on Bluesin lisäksi 6 muuta joukkuetta. Karkkilasta KaPo1 ja KaPo2, Puistolasta Puma Volley, Vantaalta Vanle, Haminasta Arsi ja Hollolasta Salpis.

Syyslomien vuoksi ensimmäinen turnauskierros pidettiin kahdessa osassa. joista ensimmäinen osio pidettiin Koivusaaren koululla La 13.10.

Pelaamassa Bluesin lisäksi Puma, Salpis ja Arsi.

Jälkimmäinen osio pidettiin Vantaalla La 27.10 jossa pelasivat KaPon 2 joukkuetta sekä Vanle.

Kauden ensimmäisessä turnauksessa pelasivat Julian, Jami, Hugo ja Aleksi.

Pelivalmennuksesta vastasi Markku.

Päivän aikana käytiin tiukkoja pelejä , josta lopppusaldona 1 tappio ja 2 voittoa.

Kiitokset vanhemmille järjestelyistä, muille seuratoimijoille apuna olemisesta sekä Perttulan tytöille Essille ja Tiinalle tuomaroinnista. Te kaikki yhdessä mahdollistitte turnauksen järjestämisen nopealla aikataululla.

Kauden toiseen turnaukseen matkattiin Haminaan Arsin vieraaksi Su 4.11.

Edellisen turnauksen jälkeen muuttuneen pelaajatilanteen vuoksi D-poikien joukkuetta jouduttiin täydentämään nuoremmilla pojilla.

Turnaukseen lähdettiin nelikolla Julian, Aleksi, Hugo ja Onni , joka osallistui elämänsä ensimmäiseen lentisturnaukseen.Valmentaja reisussa oli Minna.

Turnauspaikalle saavuttua pidettiin poikien kanssa pieni happihyppely , jossa oli hyvä käydä läpi päivän tavoitteita sekä jutella hieman jännityksestä , jota oli selkeästi pojista havaittavissa.

Päivän tavoitteeksi asetettiin äänen käyttö sekä syöttöön keskittyminen.

Ensimmäisenä verkon taakse vastustajaksi asettui Puma Volley. Edellisin kohtaamisin takia tiedettiin että vastus on tiukka. Ensimmäinen erä meni vielä vähän herätellestä poikia ,toisessa saatiin jo onnistumisiakin. Pelistä oppina , vastustaja laittaa pallot sinne missä on tyhjää tilaa:)

Tuomari- ja kirjurointivuoron jälkeen vastustajaksi asettui KaPo2.

Tiukkaa vääntöä molemmat erät . Tässä pelissä nähtiin hienoja hakupalloja , pitkiä palloralleja, hyviä torjuntoja. Päivän peleistä vähiten tehtiin syöttövirheitä tämän kamppailun aikana. Erien lopussa tapahtunut pieni herpaantuminen tiesi voittoa vastustajalle.

Päivän viimeinen vastustaja oli Vanle.

Ensimmäisessä erässä toteutui sanonta kun mikään ei onnistu ja on pelkkää huonoa tuuria. Erä vastustajalle luvuin 25-3. Toiseen erään pojat skarppasivat hienosti . Erän alussa oltiin jo johdossakin, mutta sitten alkoi näkyä päivän pituus , vaihtopelaajien puute sekä selkeä väsymys. Pelistä voitto vastustajalle.

Tuomari-ja kirjurointivuoron jälkeen lähdettiin kotimatkalle.

Päivän tavoitteissa onnistuttiin ihan hyvin ja kaikille tuli hienoja onnistumisia päivän aikana.

Treeneissä kun harjoitellaan lisää huolellisia suorituksia, liikkumista ja sitä että pallot pelataan loppuun asti niin ollaan taas valmiimpia seuraavaan turnaukseen joka on Karkkilassa 24-25.11.

-Valmentaja Minna