B-tytöt aloittivat pelinsä

10.10.2020

Lauantaina 10.10. päästiin aloittamaan myös viimeisinkin sarja missä tytöt pelaavat. B:n tasonmittaus turnaus pelattiin kotiturnauksena liikuntahallilla. Vastustajina Puma B3 , Kimmo ja PoNMKY.

Vaikka pääsimme saliin reilusti myöhässä venyneen koripallo ottelun vuoksi, tehokkaiden mukana olleiden vanhempien avulla saimme kentät kuntoon reippaasti ja pelit alkoivat täsmälleen aikataulussa ?

Päivän kaikissa peleissä, ehkä viimeisintä lukuunottamatta oli näkyvissä hieman varovaisuutta tyttöjen tekemisessä. Ei oikein uskallettu pelata omaa rentoa ja rohkeaa peliä. Äänen käyttö mitä normaalisti kuullaan treeneissä loisti myös poissaolollaan.
Viimeisessä pelissä nähtiin eniten viitteitä tyttöjen hyvästä tekemisestä, syötöt oli varmoja, nähtiin onnistuneita rohkeita hyökkäyksiä satasen muodossa ja muutenkin tytöt oli paljon rennompia.

Vaikka ihan omalla tasolla ei tänään pelattukkaan hoitivat tytöt hienosti jokaisen pelin kotiin 2-0.
Uusissa hienoissa sponsorien avustuksella saaduissa peliasuissa turnauksessa pelaamassa Maisa, Essi, Alina, Pihla, Sanni, Sara, Emmi, Venla, Aamu, Maj-Liis, Eevi ja Hilma. Penkillä koutsit Jussi ja Harri.

Vähän lisää treeniä alle ja ollaan taas vähän valmiimpia seuraaviin peleihin.
Turnaus voiton myötä matka jatkuu D3-poolissa 31.10.

Kiitos tuesta Tietosähkö OyValmetLV-Pakki OyKuljetus Pasi Sorvari OyJärvenpään Ajokoulutuskeskus OyDincor Oy