A-tytöt aloittivat pelinsä

20.9.2020

A-tytöt pelasivat syksyn ensimmäiset pelinsä tasonmittaus turnauksessa La 19.9.Maskussa. Tytöistä peleissä mukana Tekla(C), Mirja, Elli, Maisa, Essi, Alina, Pihla, Eevi, Venla, Aamu, Maj-Liis ja Tuuli. Päävalmentajana Harri ja apuna Jussi.


Päivän ensimmäisessä pelissä vastustajana Esle. Molemmissa erissä tytöt osoittivat hyvää taistelu tahtoa. Isostakin piste-erosta huolimatta jaksettiin keskittyä omaan tekemiseen ja uskottiin että erä ei ole ohi ennenkuin pilli soi.Pelistä voitto 2-0
Seuraavassa pelissä vastustajana kotijoukkue Maskun Kataja. Tässä pelissä omaa peliä ei ihan saatu toimimaan toivotulla tavalla. Myös vastus oli kova.Lisää varmuutta vaan omiin suorituksiin niin kyllä se peli siitä kehittyy haluttuun suuntaan. Voitto vastustajalle ansaitusti 2-0.
Päivän viimeinen kohtaaminen oli KaPon tyttöjä vastaan. Ensimmäinen erä tiukkaa vääntöä pisteistä. Toisessa erässä Kapo sai oman pelinsä rullaamaan ja veivät erän selkeästi nimiinsä. Voitto vastustajalle erin 2-0.
Valmentajat peluuttivat päivän aikana pelaajia laajalla rintamalla. Näin kaikki tytöt saivat peliaikaa ja hyvää kokemusta tulevia pelejä varten. Vaikka kesällä kasatulla ryhmällä on peliharjoituksia vasta vähän takana niin siitä huolimatta tytöt suoriutuvat peleistä ihan hyvin vaikka kaverit vierellä tiuhaan vaihtuivatkin.
Päivän parhaat pisteiden tekijät Mirja 19, Tekla 12 ja Maj-Liis 11.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti 1. pooliturnausta lohkossa E2 joka on 7. tai 8.11.