C-tytöt

Kauden 2020-2021 palkittuja: keskellä seuran palkinnon joukkueessa saanut Nella-Noora 'Nellis' Välimäki, vasemmalla mm. kokemuksestaan palkittu Hilja Kärki ja oikealla innokas ja taitava Oona Puranen.


Valmentajat

Jennika Oikari jennikaoi94(at)gmail.com 044-5623858

Saga Solonen 

Rasmus Määttä

Essi Pirttioja

Virpi Maljanen

Joukkueenjohtajat

Pasi Ihamäki                               040-5457148

Katja Knuuttila    talous             050-3476434

Treeni-ja pelikuulumisia

C-ikäisten Black-neitien kauden päättärit järjestettiin upeassa kesäsäässä Vanhankylänniemessä Järvenpäässä 2.6.2021. Mukana oli melkein koko treeneissä käynyt ryhmä, valmentajista Minna, Maisa, Essi, Saga, Mikko ja Virpi sekä jojo Katja. Ensin nautittiin Katjan hankkimia suolaisia ja makeita pikkusyötäviä ihanassa auringonpaisteessa. Sen jälkeen seuran puheenjohtaja Mikko lausui muutaman sanan ja sen jälkeen jaettiin huomionosoitukset. Seuran tunnustuksen pienen pystin muodossa sai Nella-Noora Välimäki. Valmentajat halusivat palkita myös Hilla Sarantauksen, Hilja Kärjen sekä Oona Purasen. Mikko kertoi perustelut itse kunkin tytön palkinnon saamiseen. Jokainen treeneissä tyttö ansaitsee jo kiitoksen mukanaolosta! Onnea lisäksi kaikille palkituille! Tämän jälkeen juteltiin vielä yleisesti lähiaikojen treeneistä, koska tekeminenhän ei lopu tähän! Sovittiin lähiviikkojen ohjelmasta ennen kesälaitumille siirtymistä. Vietimme superkivan illan loistavan sään vallitessa; tästä jatkamme vielä muutaman kerran treeneissä, kunnes on aika kaikkien, niin neitien, valmentajien kuin tukijoukkojenkin, hieman hengähtää.. Tulossa on beachkurssi heinä-elokuussa ja koulujen alkaessa alkavat taas treenit! 

Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!

Porukan puolesta tämän tarinan laati valmentaja-Virpi


--------------------------------------------------------------------------------------

Olimme onnekkaita ja pääsimme jatkamaan keväällä treenejä sisällä salissa. Into ja ilo oli käsin kosketeltavaa, ja aiemmin opittuja asioita palautuikin nopeasti mieliin ja oppi uudesta tarttui hyvin. Kevään edetessä ja säiden lämmetessä alettiin toteuttaa myös ulkotreenejä. Kerran viikossa nippu neitejä on hölkännyt, loikkinut, hyppinyt, jumpannut, treenannut corea ja venytellyt uimahallin läheisyydessä. 

Viimeksi ulkotreenit olivatkin biitsin peluuta. Innokkaimmat olivat paikalla jo tuntia ennen treenien alkua ja muutama viipyi treenivuoron jälkeenkin, vaikka keli muuttui viileäksi ja varpaista alkoi tuntokin hävitä. Joten rakkaus lajiin ajaa kaiken edelle. Eikä mikään ihme! Vielä muutamat treeni jäljellä ennen kesätaukoa :-) Yllä muutama kuva biitsivuorolta :-)

Järvenpäässä 30.5.2021 / valmentaja Virpi

--------------------------------------------------------------------------------------


Tytöt pääsivät pitkän treenitauon jälkeen viimein harjoittelemaan! Ohjeistuksen mukaisesti tytöt jaettiin toistaiseksi kahteen ryhmään, jotta ryhmäkoko säilyy pienenä. Lisäksi on huomioitu turvavälit, on käsidesit, valmentajilla maskit koko treenin ajan jne. Tehdään paljon sen eteen, että saataisiin harjoitella ja kokea liikkumisen riemua!

Sunnuntaina 7.2. Virpi veti harkat neljälle tytölle ja maanantaina 8.2. Mikko treenasi 7 tytön kanssa. Harkoissa keskityttiin palauttamaan tuntumaa palloon ja perustekniikoihin. Kyllä tämä tästä vielä.....
Sitten jouduttiinkin toteamaan, että treenit joudutaan pistämään tauolle loppuviikoksi viikolla 6. Koronatartuntoja ja -altistumisia on Järvenpäässä tullut sen verran paljon, että seura teki tämän varotoimenpiteen tämänkin ikäluokan treenien suhteen. Nyt voi vain toivoa, että treenit saisivat pian jatkua!

Tämän pienen raapaisun väsäsi Virpi, yksi valmentajista, 11.2.2021.

Viimeisimmät pelitiedot - katso Blues Volley facebook päivitykset