B-tytöt


Harjoitusryhmän vastuuhenkilö: Virpi Maljanen

Yhteystiedot: e-mail: virpi.maljanen@samlink.fi, puh. 050 420 0997


Valmentajat:

Sanni Suomela

Essi Pirttioja

Saga Solonen

Jennika Oikari

Anette Sihvonen

Virpi Maljanen


Treeni-ja pelikuulumisia

Toisessa turnauksessa hienoja otteita

Tyttöjen toinen turnaus pelattiin Lehto Areenassa Helsingissä lauantaina 30.10. Ohjelmassa oli pelit kahta PuMa-Volleyn joukkuetta vastaan.

Ensimmäisen pelin kolmas erä olikin tiukkaa taistelua, pisteet vastustajalle 25-21. Toisessa ottelussa kaksi ensimmäistä erää olivat todella tiukkaa taistelua, toinen erä ratkesi vasta jatkopalloilla! Tämä sisuunnuttikin tytöt kolmanteen erään siinä määrin, että siitä täräytettiin joukkueen ensimmäinen erävoitto selkein lukemin 25-18! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta kolmen viikon päästä. Sitä ennen treenataan taas lisää!


Joukkueen puolesta ja onnistumisista heidän kanssaan iloiten Virpi-valkku


Ensimmäinen turnaus takana

B-tytöt korkkasivat sarjakauden Vesalan koululla lauantaina 9.10. Peleihin lähdettiin 12 tytön voimin. Päivään mahtui kolme peliä. Kaikki pääsivät kentälle kokeilemaan taitojaan ja nauttimaan pelifiiliksistä. 
Vaikka peleistä ei voittoja tullutkaan, niin tytöt vetivät päivän positiivisin mielin! Päivä oli tyttöjenkin mielestä tosi kiva, koska se sisälsi myös onnistumisia ja hyviä hetkiä. Tyttöjen motivaatio on kohdillaan: he odottavat kovia treenejä ja seuraavia turnauksia iloisin mielin. Valmentajina turnauksessa toimivat ansiokkaasti Sanni ja Anette. Päivä sujui kaiken kaikkiaan hyvin ja oli onnistunut, kiitos paitsi tyttöjen ja valkkujen, niin myös vanhemmille ja taustajoukoille, kun saatiin kyydit ja eväshuollot ym. hoidettua hienosti.

Joukkueen puolesta ja tytöistä hyvin ylpeä vastuuvalmentaja Virpi


____________________________________________________________________

Lentissyksy on päässyt jo hyvään vauhtiin. B-tytöt ovat treenanneet ahkerasti. Lajiharjoitukset ovat maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Välillä jopa sunnuntaisinkin. Lisäksi treenataan Piirosen punttisalilla tiistaisin. Tyttöjen ryhmä on sangen iso, montaa ei puutu, että lukema olisi 20. Ryhmällä on ollut ilo ja onni saada monta valmentajaa rinkiin. Treenejä ovat vetäneet pääsääntöisesti Sanni, Anette ja Virpi.

Jännitys tiivistyy: tulevana lauantaina 9.10. joukkueella on ensimmäinen kotiturnaus Vesalan koululla Helsingissä. Edessä on kolme peliä lähialueen joukkueiden kanssa. Tänään torstaina 7.10. pelattiin harjoitusmielessä seuran Leidit-ryhmää vastaan. Oli hienoa nähdä tyttöjen monia hienoja onnistumisia, tosin tietysti oli paljon kehityskohteitakin. Tästä on hyvä jatkaa kohti turnausta. 
Järvenpäässä 7.10. B-tyttöjen vastuuvalmentaja Virpi

--------------------------------------------------------------------------------------

Niin se on syksy tuloillaan ja se on tarkoittanut myös lentopallotreenien alkamista saleilla. Tänä syksynä olemme erityisen innoissamme, kun saleihin on päästy ja toivottavasti saamme treeneissä myös jatkossa aikaa viettää runsaasti.
B-ikäluokkaan siirtyi sangen moni tyttö edelliskauden Black-ryhmästä. Lisää uusiakin tyttöjä on tullut mukaan ja ryhmästä on muotoutumassa oikein oiva ryhmä. Treeneissä vallitsee iloinen ja innostunut ilmapiiri. Lentistreenejä on tarjolla 3 kertaa viikossa, lisäksi ohjelmaan on otettu tunnin punttisalitreeni Piirosella.
Blues Volleyssa ollaan todella ilahtuneita myös monesta uudesta juniorivalmentajasta, joita on saatu toimintaan mukaan! B-tyttöjoukkueenkin valkkuringissä on mukana 6 valmentajaa, mikä on aivan loistava homma ja antaa hyvät mahdollisuudet treenien pyörittämiseen. Sarjaankin ilmoittauduttiin, joten turnaukset odottavat aivan nurkan takana.

Ylläolevat kuvat ovat Sannin vetämistä treeneistä Mankalan koululla 30.8. Tytöt vetivät hyvällä draivilla alkulämpän jälkeen vastaanotto- ja syöttöharjoituksia.

Järvenpäässä 30.8.2021, B-tyttöjen vastuuvalmentaja Virpi