N2-joukkueen ensimmäinen peli takana

2.10.2020

Sunnuntaina 27.9 aloitettiin nuorella joukkueella naisten kakkossarja. Osalla tytöistä peli oli ensimmäinen naisten peli, osa oli nuoresta iästään huolimatta pelannut samaa sarjaa jo edellisellä kaudella.


Peliin VanLea vastaan mukaan lähti tällä kerralla 10 mimmiä, joista avaus seitsikon muodostivat Essi, Tuuli, Tekla, Sanni, Maj-Liis, Jenni ja Eevi. Vaihtopelaajina Elli, Inka ja Olivia.
Peli lähti käyntiin hiukan takerrellen, olihan tämä ensimmäinen peli tällä kokoonpanolla. VanLe meni heti johtoon 3-0. Pikkuhiljaa saatii omasta pelistä kiinni, mutta ei ihan riittänyt. Eka erä VanLelle 25-23.
Toinen erä alkoi samalla tavalla. 3-0 naapurille. Kovalla syötöllä ja rohkealla pelillä saimme naapurin kiinni ja tasoitimme pelin samoin eräpistein 23-25.
Kolmannessa erässä emme antaneet vastustajalle mahdollisuuksia. Kova syöttö puri ja vastaanoton hihoista löytyi sopivia oksan paikkoja ja pallot jotka tuli takaisin, puolustettiin takaisin peliin. Erä meille selvästi 10-25. Näin ollen myös kauden ensimmäinen piste.
Tässä kohtaa valmentajat tuumasivat, että haetaan samalla vielä tarjolla olevat 2 ja näin ollen täydet 3 pistettä. Näillä eväillä lähdettiin neljänteen erään.
Molemmat joukkueet lähtivät neljänteen ja mahdollisesti ratkaisevaan erään voitontahtoisina. Piste-ero ei kääntynyt puoleen tai toiseen suureksi. Välillä johti kotijoukkue pisteellä tai kahdella ja välillä vierasjoukkue meni edelle. Erää ei saatu poikki normaalin eräpituuden puitteissa vaan tarvittiin jatkopallo. Erä 24-26 ja ottelu 1-3 Bluesille ja täydet kolme pistettä matkasivat Järvenpäähän.
Paljon on vielä osa-alueissa hiomista, ja loppukaudesta päästään toivottavasti katsomoihin seuraamaan peliä. Toistaiseksi joudumme seuraamaan pelit striimattuina niiltä paikkakunnilta joissa ei erillistä katsomotilaa ole.