Syksy 2013

Tervetuloa kausi 2013-14! 

 

Salivuoroilla joukkueet ovat olleetkin jo täydessä vauhdissa. Tervetuloa mukaan myös uudet lentopalloilijat. Nyt on hyvä aika aloittaa monipuolinen joukkueharrastus! Joukkueiden omilla sivuilla on valmentajien yhteystietoja sekä kuvia ja juttuja aikaisemmista kausista. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä myös nuorisovastaavaan. 

Aina on tarvetta myös valmentajille, joukkueenjohtajille ja muille taustajoukoille. Mitä enemmän porukkaa on mukana sitä parempi! Hommia kannattaa kierrättää!

Ensimmäinen yhteinen tapahtumamme on perinteinen seuraleiri Pajulahdessa elo-syyskuun vaihteessa. Kari on lähettänyt infoa tästä. Luvassa on jälleen kova treenipläjäys ja mukavaa  yhdessäoloa. Vanhemmillekin on tarjolla paljon liikuntapainotteista ohjemaa. 

Liiton taholta junioreiden sarjoissa on joitain muutoksia viime kauteen verrattuna, uutispalstalla linkki siihen. 

Myös Blues Volleyn osalta on tulossa uusia toimintatapoja kuten pelaaja-vanhempi-valmentaja-keskustelut. Niistä ja muusta lisää myöhemmin. Jos jokin asia askarruttaa tai Sinulla on ideoita seuran toimintaan liittyen, ota rohkeasti yhteyttä seuran hallitukseen!

Viime kauden etusivun juttuvinkit (63 kpl !!!!!!) on siirretty Arkistoon, joten nyt voipi taas laittaa kuvia ja juttuja nettiin ja halutessaan myös Facebookiin.

Mukavia, kehittäviä ja haastavia pelejä kaikille!

 

 

 

 

 E-TYTÖT PAJULAHTI-LEIRILLÄ

(8.9.2013)

Seuran järjestämällä lentopalloleirillä Pajulahden urheiluopistossa oli joukkueesta mukana seitsemän pelaajaa ja mukava määrä vanhempia. Kahden päivän aikana harjoiteltiin perustekniikkaa ja pelitilanteita. Uutena asiana harjoituksissa oli iskulyönnit iskulyöntivirvelin avustuksella sekä koordinaatioharjoitukset reaktiopallon avulla. Aurinkoinen sää mahdollisti myös biitsin pelaamisen rantakentällä.

Lue lisää

 

Pikkujunnuja valmentaa Suomen mestari

(12.9.2013)

 

Blues Volleyn nuorimmat poikajunnut saavat nauttia miesten Suomen mestarin valmennuksesta. Tuusulassa asuva Hännisen Jyrki voitti SM-kultaa Lentopalloseura Hesan paidassa vuonna 1985, hopeaa vuotta aikaisemmin ja pronssia vuonna 1986. 

Lue lisää....

Blues Volleyn ja KoVen naiset yhteistyössä 2-sarjaan

(14.9.2013)

 

 Blues Volley ja vantaalainen Korson Veto ovat tehneet jo aiemmin yhteistyötä junioripuolella. Tänä syksynä seurat yhdistivät voimansa myös naisten osalta; kummallakaan ei olisi riittänyt pelaajia yksinään 2-sarjan joukkueeseen.
– Blues Volleysta tuli seitsemän tyttöä eli puolet ringistä, KoVen
valmentaja Kai Tuulari, 45, laskee. 
Valmentajina toimivat kolmatta kautta KoVessa mukana olevat Tuulari ja Jorma Korhonen. 

Lue lisää...

E-tytöt harjoitusturnauksessa Puistolassa 21.9.2013

(26.09.2013)

Pelien alkua kuumeisesti odottaneet tytöt Hanna, Ninni, Maisa, Sini, Iida ja Essi

matkasivat Puistolaan PuMan vieraiksi

.Lue lisää

KoVen A-tytöt mittasivat tasoaan


KoVen A-tytöt kävivät sunnuntaina 23.9. mittaamassa tasoaan Varialla ja Kilterissä.
Saavutuksena uudella joukkueella lohkon toinen tila ja paikka B-poolissa seuraavassa turnauksessa.

Turnaus oli hyvää treeniä ja tutustumista pelaajiin, sillä joukkue oli harjoitellut kahdesti yhdessä ennen turnausta. Turnauksessa valmentaja kokeili erilaisia kokoonpanoja vastaisuuden varalle ja nähdäkseen, miten pelaajat toimivat erilaisissa rooleissa kentällä.
Joukkue oli tällä kertaa pieni mutta sisukas. Pelit antoivat hyvää tietoa joukkueen tämänhetkisestä tilasta ja kehityskohteista. Päällimäisenä mieleen jäi kuitenkin positiivinen hyvä fiilis joukkueen tekemisestä kentällä ja kentän ulkopuolella. 


KoVe - Espoo 1-2 (25-15, 11-25, 14-16)
anLe Black - KoVe 1-2 (25-22, 20-25, 14-16)

KoVe- ViLePa 2-0 (25-21, 25-21)

Voima KoVe 0-2 (6-25, 11-25)

Mukana menossa:

Anna Haapasalo, Mirka Mannersuo, Laura Niemonen, Laura Rasi, Tuuli Jurmu, Ada Holm, Kia Helminen, Sara Kulluvaara, c-jun
Eeva Ojansuu.  Valmentaja:
Kai Tuulari 

C-tytöt harjoitusturnauksessa Puistolassa 28.09.2013

 

C-tyttöjen ensimmäinen yhteinen peliturnaus uudella joukkueella käytiin Puistolassa lauantaina. Joukkue on muodostettu syksyllä ja yhteispeliharjoitukset ovat vielä alkuvaiheessa. Mutta silti joukkue pelasi vallan erinomaisesti. Joukkue koostuu, jo viime kaudella C-sarjaa pelanneista 99-syntyneistä tytöistä ja 00-syntyneistä edellisen kauden D-junnuista. Lue lisää täältä...

B-tyttöjen kauden ensimmäinen turnaus Hollolassa

(7.10.2013)

B-tyttöjen ns. tasomittausturnaus järjestettiin Hollolassa 28. syyskuuta. Turnauksessa oli edustettuna kaksi Blues Volleyn, kaksi Salpiksen ja yksi VanLen joukkue. 

 - Molemmat joukkueet ovat menneet eteenpäin. Pelaajien perustaso on kehittynyt hyvin, valmentaja Jyrki Oksala kehaisi. 

Lue lisää...

B-tyttöjen tasoturnaus Hollola 28.9

 

96-98 B-tyttöjen ensimmäinen tasoturnaus pelailtiin Hollolassa  Lauantaina 28.9. Turnaus oli ensimmäinen  uudella  pelaaja kokoonpanolla.  Joukkue on muodostettu syksyllä ja harjoituksissa on päästy  muutaman kerran kuusikko pelaamista harjoittelemaan.

Lue lisää..

C-TYTÖT ALOITTIVAT SARJAKAUDEN

C-tyttöjen sarjakausi alkoi kotiturnauksella, joka pelattiin lauantaina 5.10. Lukiolla. Mukana olivat kaikki alkaneen kauden C-tytöt (Vilma, Jenna, Sonja, Venla, Krista, Fanny, Julia, Lotta ja Milla) sekä tällä kertaa D-ikäisistä Venkku ja Janna.(Lue lisää..)

vas. Fanni, Milla ja Lotta

Uusi kausi, uudet kujeet

(3.10.2013)

 

KoVen naiset aloittivat 2-sarjan voittamalla Espoo Lentiksen 3-2 (25-23, 26-24, 15-25, 8-25, 16-14).

Kauden avaus oli tiistai-iltana Espoossa. Arkipeli, uusi joukkue ja varusteet olivat mitä olivat olosuhteiden pakosta, mutta nämä eivät joukkueen tekemistä juurikaan häirinneet. Teemana olikin, että nautitaan pelaamisesta ja keskitytään aina seuraavan palloon menneitä murehtimatta. 

Lue lisää....

Blues Volleyn poikien fanimatkakertomus

(10.10.2013)

Kello 13.10 lentomme lähti kohti Billundia. Matka meni loistavasti. Palvelu oli erinomaista ja ruoka myös. Kun laskeuduimme Billundiin keli oli siellä hyvä, noin 15 astetta lämpöä.

Noin kello 14 lähdimme kahdella linja-autolla kohti Århusin nrgi areena kohti. Kun saavuimme kohteeseen meille oli valmiina maittava päivällinen.

Kun menimme halliin, istuimme muiden suomalaisfanien joukkoon. Peli lähti Suomen kannalta loistavasti. Voitimme ensimmäisen erän lukemilla 25-23. Kannustus oli aivan mahtavaa loppuun asti, mutta Suomen peli ei ollut loppua kohden niin mahtavaa, sillä he hävisivät loput kolme erää lukemilla (20-25) 
Peli päättyi siis Italialle 3-1 ja suomalaispelaajat olivat tietenkin pettyneitä, mutta nuoret kannustajat olivat onnellisia, koska saivat nimikirjoituksia ja kuvia idoleistaan.

Joel, Joona, Roope ja Sakari

 

Linkki fanimatkavideoon:

 

 

B-tyttöjen 96-98 tasoturnaus Ylöjärvellä 19.10. valmentajan silmin

(20.10.2013)

 

Tässä  yhteenveto Ylöjärvenkeikasta näin valmentajan silmin katsottuna.

Ottelut meillä meni seuraavsti:

BV - MäVi 25 - 22 25 - 21 eli voitto 2 - 0

YlöR - BV 25 - 6 25 - 5 eli tappio 2 - 0

BV - Koiv.Isku 25 - 14 25 - 14  eli voitto  2 - 0

Lue lisää ..

B97-98-tytöillä kotiturnaus

(20.10.2013)

Eilen pelattiin lentopallon B-tyttöjen toiset tasonmittausturnaukset. Järvenpääläisen Blues Volleyn kilparyhmä (97–98) emännöi tapahtumaa Koivusaaren koulussa Järvenpäässä ja haastajajoukkue (96–98) matkusti koitokseensa Ylöjärvelle. 

– Sarja jatkuu poolisysteemillä, jossa tasoerot ovat aika pieniä joukkueiden välillä, kilpajoukkueen kakkosvalmentaja Mikko Partti totesi.

Kilparyhmä jatkaa sarjaa C-poolissa. 

Lue lisää...

Yhteistyö jatkuu poikajunnuissa

(28.9.2013)

 

Lokakuussa 20 vuotta täyttävä Blues Volley jatkaa yhteistyötä alueen muiden seurojen kanssa myös poikajunioripuolella. 

Viime kaudella C-ikäisten SM-hopeaa voittanut joukkue esiintyi Blues Volleyn väreissä, tällä kaudella suurin osa pelaajista pelaa hollolalaisen Salpiksen riveissä B-ikäisten joukkueessa. 

Lue lisää...

 

Joona Väänänen sai kutsun maajoukkueeseen

(28.9.2013)

Blues Volleyn Joona Väänäsellä oli jännittävät hetket C-ikäisten alue-SM-kisojen päätteeksi Kajaanissa. Palkintojenjaon jälkeen lueteltiin U16-maajoukkueeseen valittujen nimet. 

– Mun nimi sanottiin ekana. Oli helpottunut ja iloinen olo, lentopalloilija muistelee tavoitteensa täyttymistä. 

Alue-SM-kisat toimivat junioreiden katsastustapahtumina. 

Lue lisää....

 

 

E-tyttöjen sarjan avaus kotiturnauksessa

(28.10)

 

Lauantaina 26.10 Koivusaaren koululla pääsimme vihdoin aloittamaan kauan odotetun aluesarjan Tiedossa oli pitkä ja tiivis päivä  neljän peräkkäisen ottelun vuoksi.

Pelaamasssa turnauksessa olivat Iida, Maisa, Hanna, Ninni, Essi ja Sini.Lue lisää..

E-tyttöjen Tiikeriryhmä VanLea moikkaamassa

(28.10)

Teimme varsin mallikkaan ensipelikokemusreissun Myyrmäkeen VanLen harjoituksiin viime sunnuntaina.27.10. Mukana pelitreeneissä olivat Alex, Iikka, Sara, Sanni, Laura ja Matilda.Lue lisää...

C-TYTÖT SALON VIESTIN VIERAINA KISKOSSA 26.10.2013

 

Lauantaiaamuna startattiin kimppakyydein kohti tuntematonta Kostiaa, Salon viestin isännöimään turnaukseen. Hiljaisia, uneliaita tyttöjä oli menomatkalla. Ennen pelejä paikallaan olisi ollut kunnon herätys aamulenkkeineen  Lue lisää...

Blues volleyn D-joukkueista Spirit ja Sparkles avasivat turnauskauden Perttulassa.

 

Tätä oli odotettu. Kauden ensimmäinen turnaus venyi aina marraskuun alkuun asti. Nurmijärvellä sijaitsevan Perttulan ammattiopiston parkkipaikalle ilmestyi lauantai-aamuna jännittyneitä tyttöjä. Lue lisää täältä...

D-tyttöjen Shine avasi turnaussyksyn 2-2


Blues D-tyttöjen Shine joukkue sai turnaustulikasteensa tältä kaudelta sunnuntaina 3.11 Espoossa. Matkassa oli koko joukkue;Neela, Hanna, Sinkku,Elina, Aino, Saga, Siiri ja Sohvi. pelivalmennuksesta huolehti Vesa. Lisää...

Blues Volleyn juhlassa sinistä, taikaa ja räppiä

(3.11.20113)

Blues Volley juhli 20-vuotissyntymäpäiviään Järvenpään lukiossa perjantaina 1. marraskuuta sinisissään laadukkaasti ja kaikki jäsenet huomioiden. Upeiden ja tunteikkaiden puheiden lisäksi yleisö sai nauttia B-tytöissä lentopalloilevan Oona Urosen kauniista flyygelimusiikista, nuorten Suomen mestari taikuri Valtterin esityksistä ja lentopalloilevien äitien ja tyttärien lentopalloräpistä.  Juontajinan toimivat B-ikäiset Joel Mentula ja Rose-Mari Saarelainen.

Lue lisää ja katso kuvia

Bluesin B-tytöt turnausmatkalla Haminassa

(10.11.2013)

07.00 lauantai aamuna 9. päivä marraskuuta herätyskello soi useassa järvenpääläisessä lentopallon harrastajan kodissa. Bluesin B-tyttöjen kilpajoukkueen tytöt ovat lähdössä pelaamaan seuraavaan SM-sarjan karsintaturnaukseen Haminaan paikallisen lentopalloseura Arsin vieraaksi. Aamupala nautitaan kotona ja päivän eväät tehdään valmiiksi. 

 

Lue lisää turnauspäivästä...

E-TYTTÖJEN KAUDEN TOINEN VOITTOISA TURNAUS

(9.11.)                                                                           

Lauantaina 9.11. E-tytöt matkustivat Perttulan Tähden vieraiksi. Pelaamassa olivat Ninni, Hanna, Iida, Sini, Essi ja Maisa. Edessä oli neljä peliä ja vastustajina tutut KaPo, SalpisS, PeTä ja SalpisB.Lue lisää...

C-tyttöjen turnaus Vantaalla 16.11.2013

 

Hyviä syöttöjä tytöillä, niillä tehtiin monta pistettä. Aloitus nostot kun nousivat hienosti passarille siitä oli helppo peliä rakentaa. Välillä nostot eivät sujuneet niin hienosti mutta silti iloisin mielin hymyissä suin tytöt taistelivat molemmista peleistä 2-0 voitot itselleen. Lue lisää...

Armottomat isännät

(3.11.2013)

Blues Volleyn D-lentopallopojat isännöivät sarjakauden avausta lauantaina 2. marraskuuta Koivusaaressa. Turnaukseen saatiin jalkeille koko yhdeksän pelaajan harjoitteluryhmän kokeneimmat pelaajat. Näillä 10-11- vuotiailla onkin jo sarjapelaamisestakin useamman vuoden kokemus. Keimolan Kaiusta saatiin vahvistukseksi Ville Kattelus. Hän sopeutui ryhmään helposti ja toi iloiset tuuletukset tullessaan. 

Lue lisää....

D-neitojen kotiturnaus Koivusaaren koululla.

 

Aamulla oli hieno herätä. Ulkona oli ”lunta”! Ihan eri olo, kun vastassa ei ollutkaan jo liian tutuksi tullut poikittainen vesisade. Tästä tulee hyvä päivä ...ja niinhän siitä tulikin. Koululle ilmestyi hyväntuulisia neitoja aikaisesta herätyksestä huolimatta. Maaritin hauska alkulämmittely ulkosalla sai viimeisetkin totisuudet karisemaan lue siitä lisää...

E-junioreitten toimintapäivät 24.11.

 

Koivusaaren koululla järjestettiin toimintapäivät sunnuntaina 24.11. Tällä kertaa mukaan ei saatu yhtään f-ikäistä joukkuetta. E-ikäisten joukkueita osallistui 5,  Vanle EP, Sibbo Vargarna EP,Karkkilan pojat EP, Blues Volleyn ET sekä Bluesin ES

Lue lisää...

B97-98-tytöt nousivat Ykkössarjaan

(1.12.2013)

Blues Volleyn B97–98-tytöt nousivat aluesarjasta valtakunnalliseen Ykkössarjaan voitettuaan kotiturnauksensa lauantaina  Saunakallion koulussa Järvenpäässä. 

Blues Volley voitti ensimmäisen ottelunsa Salon Viestiä vastaan erin 2–0 (25–13, 25–14). Emännät veivät myös toisen ottelunsa Vantaan Lentopallon Black-joukkuetta vastaan 2–0 (25–17, 25–23). 

Kolmannessa ottelussa kotijoukkue joutui taipumaan Salpikselle niukasti erin 1–2 (25–21, 16–25, 13–15). 

Lue lisää...

 E-TYTÖT TURNAUSVOITTOON HOLLOLASSA

(30.11..2013)

E-tyttöjen menestyksekäs syyskausi jatkui lauantaina Hollolassa. Edellisessä turnauksessa harmittamaan jäänyt yksi hävitty erä paikattiin tällä kertaa puhtailla voitoilla suoraan kahdessa erässä. Pelaamassa olivat Sini, Hanna, Ninni, Iida, Essi ja Maisa. Pelikasseihin oli sovitusti pakattu mukaan se paras osaaminen :) Mukana oli jälleen kerran mahtava kannustusjoukko, joka ei säästellyt äänihuuliaan ;)Lue lisää..

BV SHINEN SYYSKAUDEN VIIMEINEN TURNAUS


BV Shinen neitoset päättivät syyskauden lauantaina Puistolan urheilutalolla Puman järjestämässä turnauksessa. Pelaamassa olivat Siiri, Saga, Hanna, Elina, Sini ja Neela. Aamun pikkupakkanen oli mukavasti karistanut unihiekat tyttöjen silmistä Lue lisää täältä..

E-TIIKERIT KAUSALAN TOIMINTAPÄIVILLÄ 14.12.2013

Me käytiin Kausalassa lauantaina 14.12. toimintapäivillä, mukana Tiikereistä olivat Sara, Sanni, Laura ja Matilda. Paikalla olikin suuremman turnauksen tunnelmaa, kun F- ja E-ikäisiä oli hallissa pelaamassa kolmella kentällä ja vielä katsomo täynnä väkeä. E-joukkueita pelasi kaikkiaan viisi, ja me saimme vastaamme järjestävän seuran Yrityksen Mustikat ja Mansikat ja Salpiksen poikajoukkueen

Lue lisää..

D- TYTTÖJEN SYKSYN PÄÄTÖSTURNAUS VANTAALLA 15.12.2013

Jälleen kerran alkoi turnaus pienellä happihyppelyllä ulkona. Pelilämmittely ja pallottelu alkoivat heti kun päästiin salin lämpöön. Turnauksen aluksi valmentajat ovat teknisessä palaverissa, missä katsotaan yhteinen linjaus. Lue kuulumiset täältä...