Arkisto: Kausi 2010-11

 

Tyttöjuniori 2009-10:

Anna Haapasalo

- valittiin talven aikana pidettyyn ikäluokkansa
maajoukkuekatsastusleiritykseen,
Varalan tekniikkakouluun

- osallistui C-ikäluokan aluejoukkueiden SM-kisoihinja oli pelaavassa
miehityksessä Etelän pronssille sijoittuneessa joukkueessa
sekä valittiin siellä esitystensä perusteella Kuortaneen maajoukkueriparille

- vahva rooli C-tyttöjen SM-finaalijoukkueessa runkopelaajana
ja vastuunkantajana, pelasi myös naisten 2-sarjaa Bluesin joukkueessaKauden poikajuniori

Seuran kauden juniori –palkinto on tarkoitettu jaettavaksi
enemmän urheilullisin perustein ja on linjattu, että ”mini-ikäisille”,
siis D- ja nuoremmille ei vielä myönnetä tätä titteliä.

Sillä perusteella tänä vuonna ei jaeta kauden poikajuniori –palkintoa.

 

Ella Oksala ja Joona Väänänen kauden junioripelaajat

 
Kauden tyttöjunioriksi valittiin Ella Oksala ja poikajunioriksi Joona Väänänen. Oksala menestyi Etelä-Suomen B-tyttöjen 95-aluejoukkueen kuusikon vakiokeskipelaajana ja hän otti haltuunsa saman paikan myös Blues Volleyn naisten 2-sarjajoukkueen aloituskokoonpanossa. Kauden aikana Oksala kehittyi sekä pelillisesti että fysiikkansa osalta hienosti.
 
Joona Väänäsen jo vuosia kestänyt systemaattinen ja tunnollinen harjoitteleminen ja intohimo lentopalloa kohtaan on alkanut tuottaa näkyviä tuloksia. Vasta 1999-syntynyt pelaaja nappasi paikan C-poikien Etelän aluejoukkueeseen ja sitä kautta alue SM-kisoihin. Seuratasolla hän pelasi sekä D- että C-poikien joukkueissa ja oli niiden kantavia voimia.
 
Päätöstilaisuuden yhteydessä pidetyssä Blues Volleyn valintakokouksessa seuran hallitukseen valittiin puheenjohtajaksi Mikko Partti jo 12. kerran. Hallituksessa jatkavat Eira Bani, Timo Niemonen, Juha Laine-Ylijoki, Kari Haapasalo, Johanna Katila ja Sari Saarelainen.
 
Lentopalloilijoiden perinteinen kauden päätösturnaus, Power Cup, pelataan tänä vuonna Lahdessa Jokimaan raviradalla 9.-12. kesäkuuta. Blues Volleysta lähtee 11 joukkuetta mittaamaan taitojaan tässä maailman suurimmassa lasten- ja nuorten lentopallotapahtumassa.
 
E-tytöt pelaavat myös kevätkaudella hymyssä suin.

 

Kevät on junnuturnauksia täynnä

 

Blues Volleyn juniorijoukkueet ovat hienosti edustettuina kevään sarjoissa. Iloista peli-ilmettä ja jännitettävää riittää lähes joka viikonlopulle.

Blues Volleyn E-tytöt ja –pojat kisaavat omilla joukkueillaan Etelä-Suomen aluemestaruussarjassa. E-pojilla on myös edustus Tiikerisarjassa.

D-tytöillä on kevätkaudella pelissä mukana peräti kolme joukkuetta, joista kaksi pelaa Etelä-Suomen aluemestaruussarjaa (lohkoissa 1 ja 3) sekä uusimmat tulokkaat ottavat ensiaskeliaan Tiikerisarjassa (lohko 4). D-pojat näyttävät myös taitojaan aluemestaruussarjassa.

C-junnuista tytöt pelaavat ensimmäistä kauttaan kuusikkona Supersarjan lohkossa kaksi ja pojat pitävät puoliaan omassa Supersarjassaan.

E-C-junnujen turnaustietoa on tulospalvelussa kuten otteluohjelmat, otteluiden tulokset ja sarjataulukot. Pääset kätevästi tulospalveluun klikkaamalla kotisivujen vasemmassa laidassa olevaa linkkiä. Sitten valitse ensimmäisestä palkista Aluesarjat: Etelä-Suomi, keskimmäisestä palkista sarja ja kolmannesta lohko.

B-tytöillä turnausmatkat pitenevät, sillä joukkue pelaa SM-sarjaa lohkossa viisi.