Kausi 2009-10

Blues Volleyn palkittuja pelaajia yhteiskuvassa. Vas. takana Iisa Kallio, Laura Niemonen, Milla Saarinen, Elina Hoivala, Camilla Karimies, Rose-Mari Saarelainen, Vilma Paasela ja Tuuli Tuominen. Edessä vas. Winh Nguyen, Teemu Vuontisjärvi, Henri Karesjoki, Rasmus Määttä, Joona Väänänen ja Antti Kojola.

Blues Volleyn kausi sujui menestyksekkäästi

Anna Haapasalo valittiin kauden junioripelaajaksi

Blues Volley juhli kauden 2009-10 päättymistä perinteiseen tapaan palkintoja jakaen 26. toukokuuta Koivusaaren koululla. Lentopalloseuran kausi sujui vireästi, varsinkin nuorisotoiminta on ollut nousujohteista.
”Seurassa on nyt vahva junioripää, nimenomaan nuorimmissa ikäluokissa on ilahduttavan runsaasti harrastajia”, puheenjohtaja Mikko Partti toteaa kiittäen valmentajia ja joukkueenjohtajia heidän työstään nuorten hyväksi.
”Kausi on sujunut mukavasti. Meillä on ollut tarjota nuorille hyvää harjoitusta, josta on seurannut myös hyvää kilpailumenestystä. Koulutetut valmentajamme tekevät hyvää työtä”, Sinettiseura-tunnuksen jo vuonna 2003 saaneen seuran puuhamies jatkaa.
Blues Volleyn E-pojat voittivat Etelä-Suomen aluemestaruuden ja C-tytöt ylsivät SM-finaaleihin asti. Seura osallistui myös järvenpääläisten urheiluseurojen Sinettiseura-yhteishankkeen pilottiryhmään, jossa lapset pääsivät kokeilemaan eri lajeja.
Puheenjohtaja Partti on tyytyväinen päättyvään kauteen ja muistuttaa, että erityisesti lasten ja nuorten harrastuksessa hauskuus on tärkeässä roolissa.

Seuran tulevaisuus näyttää valoisalta

”Ensi kaudella naisjoukkueissamme pelaa yhä enemmän omia junioreitamme, mikä luo myös tavoitteellisuutta nuorille pelaajille. Voimme tarjota hyvän ja haasteellisen liikuntavaihtoehdon sekä lapsille, nuorille että vanhemmillekin”, Mikko Partti summaa lyhyesti seuraavan kauden tilannetta.
Lentopalloilijoiden kausi jatkuu vielä maailman suurimmassa lasten ja nuorten lentopalloturnauksessa Power Cupissa, joka pelataan kesäkuun alkupuolella Seinäjoella. Osa joukkueista treenaa myös kesäkuukausien aikana.
Syyskausi 2010 käynnistyy elokuussa ja kohokohtana on tuttuun tapaan seuraleiri Pajulahdessa.

Vuoden tyttöjunioriksi valittu Anna Haapasalo osallistui maajoukkuekatsastusleiritykseen ja C-ikäluokan SM-kisoihin ja pelasi myös naisten 2-sarjaa Bluesin joukkueessa.

Blues Volleyn kauden 2009–2010 palkittavat pelaajat

TYTÖT
F-tytöt 2001
Tuuli Tuominen
- erittäin innostunut ja aktiivinen harjoittelija, joka kehittyi upeasti kauden aikana
E-tytöt 1999
Vilma Paasela
- lähes aina harjoituksissa paikalla ja peleissä aina loppuun asti yrittävä energiapakkaus
D-tytöt 1998
Rose-Mari Saarelainen
- "kapteeni" koko isolle harjoitteluryhmälle. Pelaa aina joukkueen puolesta ja hoiteli turnauksissa tuomaroinnit ja kirjurin tehtävät mallikkaasti
Camilla Karimies
- huimalla vauhdilla kehittynyt ja muita tukeva ja kannustava joukkuepelaaja. Motivoitunut harjoittelija
D-tytöt 97
Elina Hoivala
- D-tyttöjoukkueen paras pelaaja
Milla Saarinen
- kehittynein ja aktiivisin harjoittelija
C-tytöt 95-96
Anna Mäkelä ja Katri Rinta-Harri
- joukkueen ahkerimmat harjoittelijat, ja se näkyi pelitaitojen kehityksenä kauden aikana. Myös roolit joukkueessa alkoivat asettua paikoilleen kauden aikana. Molemmilla on positiivinen asenne ja iloinen ote yhteiseen tekemiseen!
N-2
Marika Santala
-innokas harjoittelija ja erinomainen esimerkki joustavasta ja sopeutuvasta pelaajasta
N-1
Laura Niemonen
- esimerkillinen ja tunnollinen harjoittelija, hänellä on tavoitteellinen halu oppia uutta ja hän omaksuu uudet asiat nopeasti
Iisa Kallio
- hänellä on taistelijan asenne, ja hän on kylmähermoinen joka paikan pelaaja
Kauden tyttöjuniori
Anna Haapasalo

- valittiin talven aikana pidettyyn ikäluokkansa maajoukkuekatsastusleiritykseen,
Varalan tekniikkakouluun

- osallistui C-ikäluokan aluejoukkueiden SM-kisoihin ja oli pelaavassa miehityksessä Etelän pronssille sijoittuneessa joukkueessa sekä valittiin siellä esitystensä perusteella Kuortaneen maajoukkueriparille

- vahva rooli C-tyttöjen SM-finaalijoukkueessa runkopelaajana ja vastuunkantajana, pelasi myös naisten 2-sarjaa Bluesin joukkueessa.

POJAT
F-pojat 01-02
Antti Kojola
- käy ahkerasti harjoituksissa. Antin pallonkäsittely taidot ovat kohentuneet kuluneen kauden aikana. Antilta löytyy itseluottamusta, tästä osoituksena osallistuminen E-poikien tiikerisarjaan.
E-pojat 2000
Henri Karesjoki
- ikäryhmässään eniten kehittynyt
- on ottanut kauden aikana huiman harppauksen pelillisessä ja teknisessä kehittymisessä, hän on myös tunnollinen harjoittelija, vaikka omaakin vähän taikurin ominaisuuksia kadoten välillä mystisesti salista, jolloin valmentajat tekevät omia taikojaan ja saavat Henrin ilmestymään takaisin.
E- pojat 99
Joona Väänänen
- luotettava, tunnollinen, ja ahkera harjoittelija, hän on myös aina ystävällinen ja kohtelias. Esimerkillään hän kannustaa joukkuetovereitaan hyviin suorituksiin luoden joukkuehenkeä ja taistelutahtoa. Hänellä on myös peliälyä, taitoa ja tahtoa.
Rasmus Määttä
- taitava ja varmaotteinen pelaaja, johon joukkuetoverit voivat luottaa. Toisinaan Rasmus saattaa järjestää diskon pukuhuoneeseen keräten jäbät bailaamaan, no kekkereistä tulee yleensä aika lyhyet, kun pitäisi harjoitella lentopalloa ja hyvinhän se Rasmukselta sujuu. Rasmus on joukkueen perusvarma peluri.
D- pojat 97-98
Teemu Vuontisjärvi
- aktiivinen treenaaja, talvella murtuneesta ranteesta huolimatta, tunnollinen, valtavia kehitysaskeleita lyhyen harrastuskaarensa aikana ottanut nuori herra. Tästä on hyvä jatkaa.
Winh Nguyen
- täydellinen herrasmies, omaa positiivisen asenteen, taidon kannustaa kaveria. Kehittynyt myös valtavasti teknisesti. Tsemppiä seuraavaan vuoteen ja intoa elämän ensimmäisiin sarjapeleihin, kun vihdoin ensi kaudella pääsee virallisiinkin peleihin.
Kauden poikajuniori

Seuran kauden juniori –palkinto on tarkoitettu jaettavaksi enemmän urheilullisin perustein ja on linjattu, että ”mini-ikäisille”, siis D- ja nuoremmille ei vielä myönnetä tätä titteliä. Sillä perusteella tänä vuonna ei jaeta kauden poikajuniori –palkintoa.

Pro Nuori Suomi –tunnustus
Tero Paalijärvi, Risto Tammelin ja Jarkko Talja

Pro Nuori Suomi –tunnustuksen saivat Risto Tammelin, Jarkko Talja ja Tero Paalijärvi.

Puheenjohtaja Mikko Partti jakoi palkinnot.