Blues Sisters - Puma

Blues Sisters – Puma 2-3

(24-26, 25-23, 12-25, 26-24, 13-15)

Kaksituntinen jännitysnäytelmä Saunakallion koululla päättyi niukasti Puman voittoon.

Ensimmäiseen erään Sistersit lähtivät kokoonpanolla Camilla, Mirja, Armi, Emmi, Anne ja Tuire. Pelivalmentajana toimi tottuneesti jo toista kertaan Carola.  Blues johti ensimmäistä erää muutaman pisteen kaulalla 16 pisteeseen saakka, ennen kuin Puman nuoret tytöt pääsivät vauhtiin ja pistetilanne tasaantui. Koko loppuerä mentiin piste kerrallaan vuorotellen aina tilanteeseen 24-24 saakka. Erä Pumalle harmittavasti vastaanottovirheen kautta.

Toinen erä samalla kokoonpanolla oli - jos mahdollista - vielä tasaisempaa vääntöä. Tasatilanteita peräti 15 kpl. Tilanteessa 23-23 Carola valkku otti aikalisän ja siitä voimaantuneena Blues Sisters sai väännettyä Purasen Annen vahvalla hyökkäyksellä 25-23 voiton.

Kolmannessa erässä Bluesin tytöillä oli vaikeuksia saada oma pelivire kasaan. Syöttö- ja hyökkäysvirheitä tuli kohtuuttomasti ja peli oli alavireistä. Vastaanottovirheitäkin peräti 10 kpl – eipä ihme, että taululle kirjattiin lukemat 12-25.

Neljänteen erään kentälle saatiin lisää pituutta ja torjuntavoimaa, kun Kati tuli vahvistamaan Sistersien peliä, pelaten koko erän mainiosti. Erän alku kuitenkin kangerteli ja Puma otti reilun pistekaulan. Tilanteessa 2-10 Carola valkku vaihtoi Ninnin kentälle vahvistamaan vastaanottoa ja Sistersit pääsivät kipuamaan tilanteeseen 11-12. Puma lisäsi painetta syöttöön ja hyökkäyspeliin ja nousi viiden pisteen johtoon tilanteessa 15-20, jolloin Armin napakoilla hyökkäyksillä ja Camin hyvin sijoitetuilla syötöillä Blues Sisters pääsi Puman kannoille. Tasatahtia mentiin kohti erän loppua, joka tällä kertaa päättyi Puman vastaanottovirheeseen ja Bluesin voittoon 26-24.

Viides ja viimeinen erä jatkoi samaa kaavaa kuin koko peli . . .piste pisteeltä tasaisen tappavaa tahtia. Sistersit olivat koko erän alun johdossa pisteellä tai parilla tilanteeseen 12-12 saakka, kunnes kaksi Puman kovimmista pistenaisista Sara Aito (16 pistettä) ja Ella Häsä (17 pistettä) päättivät erän ja koko pelin Puman voittoon.

Puman tyttöjen kovat leijasyötöt olivat tänään myrkkyä Bluesille ja ensimmäisessä erässä Puma sai vastaanottovirheillä peräti 13 pistettä ( koko pelissä 41 pistettä).

Bluesin parhaimpia pistenaisia sunnuntain pelissä olivat keskarit Armi Haarala (18) ja Tuire Rintee (11) sekä laituri Anne Puranen (10). Keskareiden suuren pistesaaliin teki mahdolliseksi passari Camilla Kaipiainen rohkealla ja juonikkaalla pelillään, saalistaen itsekin pinnoja peräti 9 kpl.

Tulevana sunnuntaina 3.2.2019 Blues Sisters pelaa Woimamammoja vastaan Töölön Kisahallilla klo 12.00. Tervetuloa kannustamaan!