Kauden 2018-2019 päätöstilaisuus

26.5.2019

Kauden palkittuja ryhmäkuvassa.
Kauden palkittuja ryhmäkuvassa.
Vuoden juniorivalmentaja Mika Martikainen.
Vuoden juniorivalmentaja Mika Martikainen.

Vilkkaan pelikauden 2018-2019 päättäjäiset pidettiin Koivusaaren koululla. Kauden joukkueet olivat tyttöpainotteisia, kun taas pojat pyrkivät vahvistamaan rivejään ensi kaudeksi.

Blues Volley palkitut 2018-2019


E-F pojat: Jere Kääriäinen

Jere on kehittynyt kauden aikana hienosti. Hän harjoittelee hyvällä asenteella ja tykkää pelata myös ahkerasti polttopalloa treeneissä :)

D-pojat pelijoukkue: Elias Aarto

Elias on kehittynyt kauden aikana valtavasti ja saanut positiivista itseluottamusta. Hän on erittäin motivoinut, keskittyy harjoituksissa olennaiseen ja haluaa oppia lisää. Elias kuuntelee valmentajien ohjeet ja jaksaa aina yrittää parhaansa.

Alkeisryhmä: Ilona Salminen

Ilona harjoittelee innolla ja hyvällä asenteella. Hän keskittyy harjoituksissa olennaiseen ja haluaa oppia lisää. Hymyilee joka treeneissä.

E/F-tytöt:

- F-tytöt Wilhelmina Huttunen, sinnikkäin. Pieni ja pippurinen sisupussi, joka jaksaa yrittää onnistumineen saakka.

- E-tytöt Sudet Nelli Kinnunen, motivoitunein. Melkein päivittäin pallo paukkuu seinään myös kotona, ja tulokset ovat näkyvissä suoraan kehityksessä.

- E-tytöt Ilvekset Viena Mattila, periksiantamattomin. Kehitys on ollut huimaa eikä tyttö anna periksi haasteille vaan tekee asiat niin monta kertaa, että onnistuu.

- D/C-tytöt 07-04 BV Black Helmi Ihamäki valittiin tyttöjen äänestyksen perusteella: Helmi on osoittanut kauden aikana ystävällistä käytöstä joukkuetovereita kohtaan, motivoitunutta harjoittelua ja positiivisella olemuksellaan ollut luomassa hyvää ryhmähenkeä harjoitteluryhmässä.

- B/C/D-tytöt harjoitusryhmän kriteerit: esimerkillinen harjoittelija ja muita kannustava pelaaja:

D-tytöt am: Sanni Suomela

C-tytöt White: Hilma Solonen

C-tytöt Blue: Ella Martikainen

B-tytöt: Tekla Hujala


Vuoden tyttöjuniori Mirja Kauhanen. Hän on ahkera harjoittelija, huomioi muut pelaajat joukkueessa ja on kaikkien kaveri. Kasvoi vuoden aikana Naisten 2-sarjajoukkueen vastuuta kantavaksi pelaajaksi ja saavutti SM-hopeaa A-nuorissa.

Vuoden juniorivalmentaja Mika Martikainen

Vuoden seuratoimijat Hannele Tuominen ja Maarit Tiala