Ari Paloniemi Meidän valkku -koordinaattoriksi

18.6.2018

Ari Paloniemi on valittu PuMa-Volleyn, Blues Volleyn ja Vantaan Lentopallon yhteiseksi lentopallokoordinaattoriksi. Paloniemi on aikaisemmin toiminut mm. Suomen lentopalloliiton kouluttajana ja valmentajana useissa seuroissa. Hän aloittaa elokuun alusta. Hanke on monivuotinen.

 

Paloniemi koordinoi Meidän valkku -hanketta, jonka tavoitteena on nostaa vapaaehtoisvalmennuksen laatua ja saada pelaajat monipuolisen harjoittelun ja urheilijana kasvamisen pariin. Toimeen kuuluu myös uusien ryhmien ja valmentajien avustaminen.

Käytännössä Ari nähdään kerran pari viikossa treeneissä, alkuun E- ja D-ryhmien tukena avustamassa valmentajia kausi- ja jaksosuunnitelmien tekemisessä ja pelaajia henkilökohtaisen harjoitussuunnitelmien ja harjoitteiden toteuttamisessa. Ari saattaa vetää jonkun osion treenissä ja puhutella pelaajia kehittämisasioissa. Ari suunnittelee ja toteuttaa valmentajille tilaisuuksia, jotka kehittävät valmentajien yhteistoimintaa ja osaamista. Ari kehittää seuroillemme digiharjoitepankin, jota sekä valmentajat että pelaajat voivat hyödyntää mobiilisti.

Meidän valkku -hankkeen rahoituksen mahdollistaa Opetusministeriön seuratuki. Tervetuloa Ari!