E-TYTÖT NOUSUKIIDOSSA

7.2.2020


BV Norpat pelasivat lauantaina 1.2. E-ikäisten aluesarjan toisen turnauksen Korialla.

BV Norpat pelasivat lauantaina 1.2. E-ikäisten aluesarjan toisen turnauksen Korialla. Ristiinassa 11.1. pelatun turnauksen jälkeen oli kolmesta erätappiosta otettu opiksi ja harjoituksissa keskitytty hiomaan peliä Kuoksan Timon vinkkien pohjalta teknisesti paremmaksi. Kerran harjoituksissa on myös vieraillut naislentopalloa luotsaava valmentajavelho Mika Leinonen opettamassa tytöille iskulyöntiä. Muutamiin asioihin keskittyminen harjoituksissa näkyi pelissä uudenlaisena varmuutena ja peli oli iloista katseltavaa.

Hanskin Tilausliikenteen bussiin nousi lauantai aamuna joukkueellinen motivoituneita ja voitonnälkäisiä tyttöjä sekä pieni kannustusjoukko. Joukkuehenkeä nostatettiin matkalla bussissa ja se kannatti. Tytöt voittivat kaikki pelinsä.

Ensimmäisessä pelissä Salpiksen poikajoukkue taipui tällä kertaa selkeästi 2-0 (25-16, 25-15). Aloituksen vastaanotto toimi ja kohdistetut sormilyöntihyökkäykset upposivat kenttään.

Toinen peli oli seuran (Blues Volley) välinen taisto. Ilveksissä haastavaa pelaajatilannetta auttamassa ollut Noora Vanonen näytti joukkuetovereilleen kuinka verkolla torjutaan ja Nooran vahvan verkolla pelaamisen myötä Ilves johti ensimmäistä erää. Peli päättyi kuitenkin Norppien voittoon 2-0 (25-21, 25-7).

Päivän kaksi viimeistä peliä oli KorPon poikajoukkueita vastaan. Tällä kertaa pojat eivät laulullaan saaneet tyttöjen peliä takkuamaan. Molemmista joukkueista selkeät voitot, BV Norpat – Korpo Red 2-0 (25-17, 25-17) ja BV Norpat – Korpo Black 2-0 (25-14, 25-16).

Norppien peli on kehittynyt ja varmistunut koko ajan. Susanna Rahikainen ja Liina Roponen onnistuivat antamaan hienoja passeja, joista Mette Kemppinen pääsi lyömään muutaman kerran rohkeasti palloa alaspäin ja Neea Mäntyvaara jujuttamaan yhden käden jujuja tarkasti vastustajan kenttään. Laura Kääriäinen piti yllä positiivista pelivirettä, tsemppasi ja huudatti koko joukkuetta.

Norppien seuraavat pelit ovat D-tyttöjen turnauksessa Järvenpäässä la 8.2. Koivusaaren koululla klo 15-18.
Tervetuloa kannustamaan