F-ikäisten toimintapäivä 27.10.2018 Puistolan urheilutalolla

27.10.2018

F-ikäisten toimintapäivä 27.10.2018 Puistolan urheilutalolla

Matkaan lähdimme neljän pelaajan voimin: Nuppu Hämäläinen, Pinja Porokka, Pinja Kinnunen ja Nelli Kinnunen. Vaikka toimintapäivä on tarkoitettu f-ikäisille niin mukaan pääsee myös aloittavia e-ikäisiä. Valmentajina mukana Sanna Hämäläinen ja Erja Törmä.

Tytöt olivat aamulla pirteitä ja intoa täynnä kun saavuttiin pelipaikalle. Heti alkoi pallot lennellä tytöltä toiselle ja nauru raikasi. Tavoitteena meillä oli saada pelikokemusta ja onnistumisen tunnetta, ja nämä tulivat täyteen paremmin kuin hyvin. Kahden kopin pelitavalla ja kaksi pelaajaa kentällä pystyttiin pelaamaan huikeita palloralleja, ja pallot saatiin toimitettua hienosti verkon toiselle puolelle. Aloitussyötöt onnistuivat jokaiselta, eikä ollut väliä vaikka valmentaja yritti tyttöjä sekoittaa pelijärjestyksellä, kaikilla sujui yhteispeli loistavasti.

Onnistuneita suorituksia ja itsensä ylittämisiä tuli jokaiselta tytöltä, saimme olla todella ylpeitä jokaisesta onnistumisesta. Peleistä jäi kaikille varmasti todella hyvä mieli, kaikki pelit Bluesille 2-0. Tytöt tykkäsivät toimintapäivästä ja parasta valmentajien korville oli tyttöjen suusta tullut lausahdus pelin tiimellyksessä: tää on kivaa! Tästä voi hyvillä mielin jatkaa seuraavaan e-tyttöjen turnaukseen joka on 10.11.2018 Puistolan urheilutalolla.

-Erja Törmä