BV:n senioreille hopeaa ja pronssia Jyväskylästä

5.10.2018

M60 pronssijoukkue
M60 pronssijoukkue

BV:n M50-joukkue voitti hopeamitalit ja M60-joukkkue pronssimitalit 29.-30.9. pelatussa Homenokka -turnauksessa Jyväskylässä.

BV:n molemmat seniorijoukkueet pelasivat hienosti viikonloppuna Jyväskylän Homenokka -turnauksessa ja tuomisina olivat hopea- ja pronssimitalit.

M50-joukkue josta suurin osa oli M55-pelaajia hävisi finaalissa niukasti naapurikaupungin Light Volleylle, joka oli saanut 3 vieraspelaajaa vahvistuksekseen. Jo alkulohkovaiheessa olivat samat joukkueet pelanneet yhtä tiukan kamppailun. Joukkueessa pelasivat Ari-Pekka Rajala, Janne Järvinen, Jarmo Nurminen, Jarmo Rosenberg, Jouko Kyytsönen, Jukka Lång, Jyrki Oksala ja Kari Helminen.

M60-joukkueella oli myös viimeisenä vastustajana alkulohkossakin pelannut Homenokat. Alkulohkossa tuli niukka tappio 1-2, mutta pronssiottelussa voitto 2-0. Alkulohkon voitot otettiin Paternestoreista ja Porvoon Namikasta. Sunnuntain puolivälierässä voitettiin KaLe 2-0. Ensimmäisen erän tappiotilanteessa 16-20 Mikko Partti syötti 5 pistettä putkeen ja voitto tuli 21-20. Toinen erä oli BV:n halintaa. Välierässä tuli vastaan kova Well-Parrat jolle hävisimme selkeästi 0-2. Joukkueessa pelasivat Asko Laakso, Jouko Kyytsönen, Jouni Lehtoranta, Jukka Helander, Markku Hagelin, Martin Björkas, Mikko Partti, Tero Mäkinen ja Vesa Ylinampa.