Bluesin senioreille hellehopeaa Savonlinnan Linna Volley -turnauksesta

13.8.2018

Bluesin ja Lepakkeen fuusiojoukkue voitti C-sarjan hopeaa Linna-Volleyssa. Viikonlopun turnaukseen Savonlinnassa osallistui C-sarjassa 14 joukkuetta. Vahvin oli Orimattilan Jymy ja kolmanneksi sijoittui Lahden Puliveivarit.

Alkulohkon voittoon Blues/Lepake tarvitsi kolme voittoa ja ne tulivat kahdella 2-0 -pelillä sekä 2-1 -taistolla Vantaan Kaivos-Veikoista.

Sunnuntaiaamun ristikkäisottelussa taipui Pantterit eli Heinolan Tiikereiden kokoomajoukkue numeroin 2-1. Lahden Puliveivarit hävisi lauantaisen alkusarjapelinsä Bluesille tiukassa pelissä 2-0, mutta joukkue nousi vielä taistelemaan mitaleista sunnuntaina. Puliveivareiden avauserän 25-17 -voittoa seurasi haastava toinen erä, jossa Blues oli jo 20-24 -tappiotilanteessa. Lahtelaiset eivät onnistuneet katkaisemaan erää ja joutuivat useiden eräpallojen jälkeen poistumaan hävinneinä kentältä. Ensin toinen erä Bluesille 29-27 ja heti perään ratkaisuerä 15-8.

Loppusarjan viimeisessä ja viikonlopun kuudennessa pelissään ei Blues enää jaksanut venyä parhaimpaansa, vaan Jymy takoi selkeällä pelillään helpohkosti 2-0 -numerot ja samalla turnausvoiton.

Joukkueessa pelasivat Arto Alve, Martin Björkas, Jouko Kyytsönen, Jukka Lång, Jarkko Oksala, Jyrki Oksala, Jarmo Rosenberg, Paavo Tuura ja Reima Virtanen.