BV:n miehille pronssia Viking Line Cupista

26.3.2018

Jouko Kyytsönen valmistautuu aloituksen nostoon
Jouko Kyytsönen valmistautuu aloituksen nostoon

BV:n senioripainotteinen miesten joukkue saavutti pronnsimitalit Viking Line Cupin lopputurnauksesta 24.3. Tampereelta

Viking Line -sarjan finaaliturnaus pelattiin 24.3.2018 Tampereella. Blues Volley voitti pronssia heti Polyteknikkojen Urheiluseuran ja Karkkilan jälkeen. Lopputurnauksen pronssipelissä BV kaatoi Evolution Volleyn. Viides oli Uta Volley Asio.

Edellisviikonvaihteen ikämieskisat (SM55, Vaasa) verotti pelaajia sairastuvalle ja BV lähti haastajana kauden päätösturnaukseen. Nuoruuden intoa edusti pyöreitä täyttänyt Jenkki ja kokemusta täydensi seuraavan tasaluvun saavuttanut Vesku. Viiden muun miehen ikä ylitti kaksikon keski-iän.

Jami sairastui turnausta edeltävänä iltana ja niin passarikin vaihtui. Jari pyöritti peliä pienillä säädöillä ja finaaliturnauksen edetessä ajoitukset, ryhmitykset ja BV:n peli-ilme paranivat. Lauantai summattuna: yksitoista erää, viisi ottelua, yksi tappio (Karkkila), kolme tasapeliä (mm. PUS) ja ratkaisuottelun voitto 2-1.

- Tosiasia on, että aika on meidän puolellamme. Ette te loputtomasti jaksa, nuori vastustaja totesi suihkussa.

- Mukava nähdä, että mitali ilahduttaa vanhemmallakin iällä, kannusti järjestävän seuran puolesta mitalit jakanut nuori nainen.

Tosiasioita ei kannata kiistää. BV:n pelaajat jaksoivat ja muistivat myös ilahtua.

Neljän vuoden sarja on nyt kulta, hopea, pronssi, pronssi.

Finaaliturnauksessa Blues Volleyn joukkueessa pelasivat Arto Alve, Jari Haapanen, Kari Helminen, Jouko Kyytsönen, Jarmo Rosenberg, Reima Virtanen ja Vesa Ylinampa. PUS:n kultajoukkueessa pelasi järvenpääläislähtöinen, Bluesissa debytoinut, marinoitu ja meritoitunut Samuli "Jokenpoika" Kyytsönen.