BV PRO C-TYTTÖJEN ALUEMESTARIKSI 11.3.2018 !

18.3.2018

BV Pro otti varmoin ottein kultaa C-tyttöjen aluemestaruusturnauksessa 11.3. Ruokolahdella. Turnaukseen osallistui kuusi joukkuetta. Hopealle tuli PuMa C1 Helsingistä ja pronssia otti järjestäjäjoukkue Raju. Muut sijat menivät seuraavasti: 4. KaPo CT, 5. VanLeBlu, 6. Arsi 1.

Turnaukseen lähdettiin aikaisin aamulla unihiekkaa ja mitalinkiilto silmissä ja tavoitteena oli tulla kotiin kultamitalit kaulassa. Tässä onnistuttiin odotusten mukaisesti. Päivän aikana pelattiin neljä peliä, joissa kaikissa oli pallo ja asenne hallussa. Epäonnistumisten tullessa pidettiin päät kunnossa ja jatkettiin pelaamista. Pelaaminen oli kauttaaltaan tasaisen perusvarmaa; puolustamisessa ei tingitty ja pallot saatiin nostettua varmasti, pisteitä saatiin taottua monipuolisilla hyökkäyksillä ja vaikeilla aloitussyötöillä. Vastustajien pelaamisen lukemisella kerättiin mukavia jujupisteitä. Mestaruuden varmistuessa PuMa:aa vastaan pelatun finaalipelin jälkeen tyttöjen riemulla ei ollut rajaa – TÄMÄ OLI MEIDÄN PÄIVÄ, ERÄÄKÄÄN EI HÄVITTY- JES! Joukkueen parhaimman pelaajan palkinnon sai Veera – Hyvä Veera!

Kultamitalit saivat kaulaansa Veera, Malinda, Sini, Tekla, Hanna, Isabel, Ninni, Neela, Julie, Ripsa ja Viivi -Onnittelut joukkueelle ja valmennustiimille! Kiitos mukana olleille kannustusjoukoille, jotka uutterasti jälleen kerran rummuttivat tsemppimeininkiä koko päivän! Iso kiitos myös turnauksen järjestäjälle, joka mahdollisti pelien seuraamisen myös taustajoukkojen kotisohvilta!!!

Tyttöjen pelit numeroina:

Arsi 1 - BV Pro        0-2  (13-25, 15-25)          
BV Pro - KaPo CT     2-0  (25-9, 25-21)
BV Pro - Raju          2-0  (25-16, 25-20)
PuMa C1 - BV Pro    0-2  (10-25, 19-25)


                                Tyttöjen B-sarjan turnaus Eurassa
                                                      
(17.3.)

Tyttöjen turnauskausi jatkui heti seuraavana lauantaina 17.3. B-sarjan turnauksella Eurassa. Reissuun lähdettiin tällä kertaa kuudella pelaajalla useamman pelaajan jouduttua sairastupajoukkueeseen aluemestaruusturnauksen jälkeen. Tytöt ottivat kuitenkin tilanteen haltuun tavoitteenaan pelata pelit mahdollisimman hyvin ja pysyä ehjinä. Sen tytöt tekivätkin, jälleen kerran tuomisina turnausvoitto, joka oli jo kolmas B-sarjassa kevätkaudelta. Vaikka päivän ensimmäisestä PeTä:ä vastaan pelatusta pelistä tuli harmittava tappio kahden pisteen erolla per erä, niin tytöt eivät siitä lannistuneet vaan pistivät uutta vaihdetta kehiin nousua varten. Se tuotti tulosta, kahdesta seuraavasta pelistä otettiin voitot kotiin. Hienosti tytöt jaksoivat pakertaa ja tsempata toisiaan vaikka varmasti välillä väsyttikin. Pelitauoilla kerättiin eväillä voimia  ja otettiin rennosti – Hyvä tytöt!

Tyttöjen pelien tulokset:

PeTä - BV-03     2-0  (25-23, 26-24)
BV-03 - EuRa    2-0  (25-18, 25-20)
Kataja - BV-03  0-2  (18-25, 13-25)


Tyttöjen turnauskausi jatkuu 24.3. C-sarjan välieräturnauksella Kerimäellä – Tsemppiä tytöt!