Me C-tytöt Pro olimme Kauhavalla

8.12.2017

Pelasimme mahtavan turnauksen lauantaina 25.11. Kauhavalla. Matkaan lähdimme aikaisin aamusta. Ennen pelipaikalle saapumista kokoonnuimme ensin Tampereen ABC:lle aamupalalle. Kiitos Johanna järjestelyistä! Ruokailun aikana me-henki oli hyvä ja kaikilla oli iloinen mieli turnausta varten.

Kauhavalle saavuttuamme lämmittelimme lumisodan merkeissä, joka karisti matkaväsymyksen pois ja antoi meille vireyttä päivään. Tästä oli hyvä aloittaa turnaus.

Ensimmäinen vastustajamme oli WoVo Rovaniemeltä. Peli oli rentoa, turhia virheitä ei tehty ja varmistukset olivat kunnossa. Vastustajan kovien syöttöjen ja oman huolimattomuutemme seurauksena Vesa otti meille aikalisän. Peli alkoi taas näyttää omalta ja osasimme rauhoittaa pallorallit tarvittaessa. Hyvältä näyttänyt erän alku kääntyi tiukaksi taistoksi, jossa Rovaniemi ohitti ja voitti 18-25. Toinen erä lähti Rovaniemen hyvillä syötöillä, mutta pikku hiljaa aloimme kiriä vastustajaamme kiinni. Syöttöpelimme oli varmaa ja muutama ässäkin pamahti vastustajan kenttään. Erä päättyi tiukasti WoVo:lle 24-26. Emme kuitenkaan lannistuneet vaan seuraavaan peliin lähdimme vielä kovemmalla asenteella.

Toisen pelin pelasimme Oriveden OrPo:a vastaan. Vastustaja ei ollut tuntematon, sillä pelasimme joukkuetta vastaan edellisessä turnauksessa Kuortaneella. Erän alku eteni kahden pisteen eroilla. Torjunnat, iskut, syötöt ja muut onnistumiset lisäsivät voitontahtoa ja pelasimme hyvällä tsempillä. Ensimmäinen erä meille pistein 22-25. Toiseen erään lähdimme samalla iloisella menolla kuin ensimmäiseen. Aloitimme hienolla ässäsyötöllä vastustajan kenttään. Erä oli puoleen väliin asti tiukkaa ja tasaista mahtavalla asenteella, kunnes lähdimme viemään erää itsellemme. Peli jatkui hienoilla torjunnoilla ja kovilla hyökkäyksillä. Erän loppua kohden vastustaja alkoi kiriä meitä kiinni, mutta tiukkojen pallojen jälkeen nappasimme kuitenkin erävoiton.

Ennen kolmatta peliä meillä oli pitkä tauko, jolloin tankkasimme itseämme broileripastalla. Aikaa riitti myös tiputanssiin, jonka jälkeen lähdimme peliin rennolla meiningillä. Vastustajana viimeisessä pelissä toimi järjestäjäjoukkue KauWi, joka vei ensimmäistä erää alusta alkaen. Vaikka hyökkäsimme ja puolustimme hyvin, se ei kuitenkaan riittänyt. Erä päättyi KauWi:lle 17-25. Toisen erän alku alkoi näyttää lupaavalta, mutta ehkä aikainen herätys sekä pitkä päivä alkoi näkyä väsymisenä. Yritimme ryhdistäytyä ja ottaa Kauhavaa kiinni, mutta vastustajan pelivire oli meitä parempi.

Päivästä jäi kiva fiilis, sillä kaikki tekivät hienoja onnistumisia ja yritimme parhaamme. Kannustus oli mahtavaa. :) Ennen kotiin pääsyä kokoonnuimme vielä Lapuan ABC:lle maukkaalle kabinetti-iltapalalle!

Tässä vielä pelit numeroina:

BV Pro - WoVo C1, 0-2 (18-25) (24-26)
OrPo C1 - BV Pro, 0-2 (22-25) (23-25)
KauWi C1 - BV Pro, 2-0 (25-17) (25-18)

Seuraava turnaus meillä on Raisiossa 16.12.

-Hanna/joukkueen kapteeni-