A-tyttöjen tasoturnaus Puistolassa.

21.10.2017


A-sarjan avausottelu sujui BVn joukkueen hallinnassa. Joukkueiden tasoero oli iso, kun Espoo ei ollut saanut parasta kuusikkoaan liikkeelle. Omat syötöt olivat vaikeita ja kun vastustan iskut puolustettiin passarille, niin BV vyörytti kovia hyökkäyksiä keskeltä ja laidoista.

Ensimmäisessä erässä lukemat taululla erän jälkeen 9 - 25.

Toisessa erässä vähän vauhti hiipui, mutta kuitenkin riittävän vahva esitys jatkui ja peli BV:lle 0 - 2. (9-25, 18-25)

Toinen peli olikin sitten kovatasoinen. PuMa1 pelaajat omaavat rutkasti 1-sarjan kokemusta, mikä näkyi myös kentällä. Vaikka BVn ryhmään tuli mukaan Tuuli tuomaan iskuihin ja torjuntaan tehoja, ei tyttöjen paukut aivan riittäneet PuMan kaatoon. 

Peli PuMa:lle 0-2. (19-25, 19-25)

Tytöt pelasivat niin kuin oli sovittu, mikä ilahdutti valmentajia. 

Myös asenne oli hyvä vaikka vastustaja olikin vielä hivenen kovempi. 

Kolmannessa pelissä kokeiltiin taas uusia kuvioita ja eri pelirooleja. Vastaan asettui PuMan toinen ryhmä, joka on kasattu osin nuoremmilla pelaajilla. Kokeilut onnistuivat mukavasti ja Sanni pääsi tekemään pisteitä yleispelaajan tontilla. Minni pyöritti tätäkin peliä loistavasti, niinpä ottelu oli nopeasti ohi ja taululla 0-2 lukemat BV:n eduksi (11-25, 15-25).

 

Valmentajille jäi päivästä hyvä maku ja kehut menevätkin koko porukalle. Hyvällä tiellä ollaan ja tästä otetaan taas askeleita eteen päin. HYVÄ TYTÖT!