BV-03 -TYTÖT TURNAUSVOITTOON ALASTAROSSA 22.4.2017

3.5.2017


 
BV-03 –tytöt päättivät kauden ottamalla turnausvoiton lauantaina 22.4. Alastarossa. Pelit pelattiin Loimaan Jankkoa ja Blues Volleyn CT 02 –tyttöjä vastaan. Mäntyharjun Virkistys ei osallistunut turnaukseen.

Peli Loimaan Jankkoa vastaan lähti käyntiin pirteästi hyvällä syöttöpelillä ja BV:n ollessa erän alkuvaiheessa kuuden pisteen johtoasemassa Jankko otti aikalisän. Piste-eron alkaessa kutistua pikkuhiljaa myös BV:llä oli aikalisän paikka.  Erän puolessa välissä oltiin jo tasapisteissä, mutta hienosti tytöt nousivat taistoon ottaen erävoiton. Riemuisimmat hetket koettiin ässäsyötöillä ja torjuntapisteillä. Pelin toinen erä käynnistyi kangerrellen, pelaaminen oli epävarmaa ja varovaista. Omalle kenttäpuoliskolle napsahtaneet pallot olisi voitu estää keskinäisellä äänenkäytöllä. Puolessa välissä erää peliin tuli kuitenkin uutta puhtia ja sali-ilmaa raikastettiin ässätuuletuksilla. Erän lopussa tarvittiin vielä aikalisä, joka kokosi tyttöjen ajatukset viemään pelin loppulukemat itselle.

Päivän toinen peli oman seuran CT 02 -tyttöjä vastaan alkoi haparoiden. Ensimmäiseen erään saatiin kerättyä lähes kaikki mahdolliset virheet. Pelaaminen oli ailahtelevaa ja sitä ei meinattu mitenkään saada raiteilleen. Erän lopun lähestyessä otteet alkoivat hieman napakoitua, mutta se ei kuitenkaan riittänyt erävoittoon jonka nappasi lopulta ”nollakakkoset”. Toisen erän alussa oli nostovaikeuksia, mutta pian päästiin pelaamiseen kiinni. Aloitussyöttöihin tuli varmuutta ja torjuntaa parannettiin. Erästä saatiin tahkottua helpottava voitto. Kolmanteen erään lähdettiin hyvällä sykkeellä tyttöjen pitäessä ”nollakakkosia” hallinnassaan heti erän alusta vaikeilla syötöillä. Puoltenvaihtoon lähdettiin tyttöjen johtaessa 8-1. Peli jatkui samoilla otteilla loppuun asti ja niinpä ottelusta saatiin lopulta vaikeuksien kautta otettu voitto.

Tunnelmat tytöillä oli päivän jälkeen helpottuneet, mutta ajatuksissa pyöri myös tietoisuus virheiden määrästä. Tyttöjen omin sanoin ”kyllä meille tuli liian paljon bläkautteja!”…. Niitä vielä pureskellaan, mutta pikkuhiljaa mielessä on enemmän ja enemmän se suuri ja mahtava Power Cup – JES!


Turnauksen tulokset :

Jankko - BV-03, 0-2 (20-25, 22-25)
BV-03 – BV CT02, 2-1 (21-25, 26-24, 15-7)