BV SLAM E-POJAT YHÄ VOITOKKAINA PUISTOLASSA

15.11.2014


BV Slam E-pojat jatkoi aluesarjaa ilman tappioita Puistolassa 15.11.2014. Tiukkaa kuitenkin teki, sillä kaikkien joukkueiden taso oli selvästi parantunut jo alkukauden aikana.

Ensimmäinen vastus oli Puma E Yellow, joka oli kehittynyt valtavasti kuukaudessa. 1. erässä Puma ottikin heti selvän kaulan BV:n poikien ollessa vielä hieman unessa. Vasta 15 pisteen kohdilla BV sai vastustajan kiinni onnistuneen syöttöputken jälkeen, erä lopulta BV:lle luvuin 25-21. Toisen erän alussa oli Puman vuoro ”nukkua” ja BV keräsi alusta asti pisteitä ripeämpään tahtiin. erä BV Slamille 25-15.

Seuraavana vastassa VanLe, joka ei vielä edellisessä turnauksessa antanut BV:lle juuri mitään vastusta. Tällä kertaa kuitenkin ensimmäinen erä meni BV:n seisoskellessa ja luvattoman monien syöttövirheiden jälkeen VanLe nappasi erän itselleen niukasti luvuin 23-25. Toisen erän BV aloitti jo huolellisemmin syötellen ja muutamia hienoja hakuja esitellen. BV hoiti erän selvästi 25-9. Peliä pelattiin aika pitkälti ensimmäisellä yli –tyyliin, mutta sinnepä pallot vielä tässä vaiheessa upposivat. Kolmas erä  BV Slamille 15-8 ja koko ottelu 2-1.

StU:n sekajoukkueesta ei odotettu juuri minkäänlaista vastusta, ja ensimmäinen erä menikin syöttöharjoitteluksi lukemin 25-5 Bluesille. Toisen erän alkuun koettiin kuitenkin yllätyksiä, kun StU:n useampi syöttö tippui verkon kautta Bluesin kenttään. BV  Slam taisi vielä nautiskella edellisen erän hyvän olon tunteesta, kunnes heräsi peliin mukaan onneksi riittävän ajoissa: toinen erä BV Slamille 25-22. Toisessa erässä nähtiin sentään jo useampi kahdella kosketuksella pelattu pallo, eli suunta oli oikea.

Viimeinen peli oli jälleen pahimmaksi vastustajaksi oletettua Puma E Blackiä vastaan. Puma Black pelasi hallittua ja suunnitelmallista peliä nostaen pallot hienosti passarille. BV Slamin poikien naamasta näkyi, että nyt ei oikein kulje, kun tuli epäonnistumisia toisensa perään. Positiivista oli, että palloja sentään yritettiin itsekin nostaa omalle kenttäpuoliskolle, mutta siinä kaivataan vielä lisää harjoitusta. 1. erä ansaitusti Pumalle 25-15. Toisessa erässä BV Slamin pojatkin löysivät peli-ilon ja kentälle saatiin kaivattua meininkiä. Pojat huomasivat että liikkumalla palloja kyllä ehtii hakea ja parin onnistumisen jälkeen alkoi hymyä näkyä huulilla. BV Slam nappasi toisen erän luvuin 25-18 ja päästiin kolmanteen erää. Nyt pojat innostuivat jo kannustamaankin toinen toisiaan ja tuulettamaan voitettuja palloja. Viimeiset pallot olivat hienoja taisteluita, kun palloa pelastettiin vielä läheltä maan rajaa verkon yli kaverin puolelle. BV Slam voitti viimeisen erän hienolla pelillä 15-9 ja koko ottelun siten 2-1.

BV Slam E-pojat jatkavat alusarjaa lohkonsa kärjessä. Seuraava ottelu on su 7.12. Vantaalla.