Joukkueiden uutiset

Käyrälammen biitsi leiri oli jälleen juhannuksen jälkeisellä viikolla. Leirin ohjelmassa oli biitsin lajiharjoitusten ja leiriturnauksen lisäksi Aquaparkin liukumäet. Leiri oli kaksi päiväinen ja yöpyminen oli mahdollista, joskin ei pakollista. Tytöillä oli käytössä yksi kuuden hengen leirintämökki.
Blues Volleyn SPIRIT joukkue nappasi pronssimitalit B-tyttöjen kilpasarjassa.
Blues Volley vietti kauden päättäjäisiä lukion auditoriossa. Päättäjäisissä muistelimme mennyttä kautta, huomioimme pelaajia ja kuulimme vuoden 2017 Power Cup'n kuulumisia, jonka yhtenä järjestäjänä olemme. Vieraana oli lentopalloilija Toni Kankaanpää Korson Vedosta.
BV-03 –tytöt päättivät kautensa Tuusulan Jokelassa pelatussa C-tyttöjen turnauksessa, jossa pelattiin sijoista 81-92. Turnausvoiton vei Espoo, toiseksi tuli Littoisten LTU C2 -tytöt ja kolmannen sijan otti Forester Vammalasta. BV sijoittui turnauksen neljänneksi. Pieksämäen Tsemppi ei osallistunut turnaukseen. BV:n palloralleissa olivat mukana Malinda Gerritsen, Neela Helminen, Hanna Asikainen, Julie Kervinen, Ninni Asikainen, Ripsa Kakkonen, Essi Pirttioja ja Sini Rantala. Valmennuksesta vastasivat Vesa Helminen ja Juhani Rantala.
RSS ATOM